Атланта у полуфиналу Источне конференције

Бета 29.04.2016

Кошаркаши Атланте пласирали су у ноћи између четвртак и петка у полуфинале Источне конференције, пошто су у четвртфиналној серији победили Бостон са 4:2.

Атланта је током ноћи у гостима са 104:92 победила Бостон, те је тако начинила брејк и изборила пласман у полуфине, у којем их чека Кливленд.

Најистакнутији у победничком тиму био је Пол Милсап са 17 поена и осам скокова, док су по 15 постигли Кент Бејзмур и Ал Хорфорд.

С друге стране, истакао се Ајзеа Томас са 25 поена и 10 асистенција, Џеј Краудер постигао је 15, а по 13 су додали Јонас Јерберко и Маркус Смарт.

Атланта је на полувремену имала осам поена предности, да би трећу деоницу добили са 39:26, уз 74 одсто погођених шутева, те су тако дошли надомак пласмана у полуфинале. Бостон је у финиши само успео да ублажи пораз, али не и да избегне елиминацију.

"Добро је да смо их напокон победили. Осећај је сјајан", рекао је кошаркаш Атланте Џеф Тиг, који је био у тиму и 2012. године када је његова екипа елиминисана у првој рунди плеј-офа Нба лиге од Бостона.

Његов саиграч, Ал Хорфорд оценио је да је његов тим ове сезоне већ научио да против Бостона било каква предност није сигурна. 

"За нас је добар почетак треће четвртине био веома битан. Желели смо само да имамо нападачки менталитет, да настављамо да напдамо из напада у напад", рекао је Хорфорд.

(Бета, 04.29.2016)

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Спорт, најновије вести »