Извор: иКрагујевац архива вести 21.05.2016

Председник Николић у Крагујевцу: Неуморно улагање у науку пресудно за развој државе

иКрагујевац 21.05.2016
Председник Србије Томислав Николић је данас рекао да је неуморно улагање државе у знање и развој науке од пресудног значаја да се не изгуби корак са развијеним светом, да се стратешки планира развој државе и да се остварују… »

Најава догађаја за понедељак

иКрагујевац 21.05.2016
У понедељак ће се одржати презентација пројекта “Креативни Велики парк града Крагујевца“ у згради Факултета инжењерских наука - објекат А, улаз са бочне стране из улице Др. Елизабет Рос, Мали амфитеатар (АП23) у… »

Универзитет у Крагујевцу данас обележава 40 година од оснивања!

иКрагујевац 21.05.2016
Универзитет у Крагујевцу данас обележава 40 година од оснивања и своју славу – Свети апостол и јевандјелиста Јован Богослов. Свечаности у сали Ректората присуствоваће председник Републике Србије Томислав Николић, министри у… »

Ако вам неко упадне у кућу и нападне вас, МОЋИ ЋЕТЕ да ГА УБИЈЕТЕ?!

иКрагујевац 21.05.2016
АКО ВАМ НЕКО УПАДНЕ У КУЋУ И НАПАДНЕ ВАС, МОЋИ ЋЕТЕ ДА ГА УБИЈЕТЕ? Револуционарни предлог закона синдиката полиције! Разлог за овакву меру синдиката полиције је све већи број случајева у последње време где су грађани… »

Још мало, па нестало: Патике само 595 динара, али... (фото)

иКрагујевац 21.05.2016
У једној продавници у Крагујевцу смо наишли на до сада невиђену акцију. Наиме, патике коштају само 595 динара, али само за оне које носе број 42 и 44. Добро сте прочитали не 42 ИЛИ 44, него И. Погледајте о чему се ради:… »

Ко БАЦИ смеће, ДАБОГДА ГА РАК ПОЈЕО: Табла са клетвом решила проблем! (фото)

иКрагујевац 21.05.2016
У шумадијском селу осванула је несвакидашња табла на којој пише: “ОКО БАЦИ СМЕЋЕ, ДАБОГДА ГА РАК ПОЈЕО”! На овај начин мештани се бране од оних несавесних грађана који бацају смеће и праве дивље депоније на парцели… »

Обавештење: У понедељак без електричне енергије већи део града!

иКрагујевац 21.05.2016
У понедељак без електричне енергије следеће улице: Због замене мерног уређаја у времену од 09 до 14 сати доћи ће до повремених кратких прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у ул.Чаретова и у насељу Попова шума… »

Одушевио крагујевчане: Прелеп призор у Крагујевцу (фото)

иКрагујевац 21.05.2016
Кажу пас је човеков најбољи пријатељ, а изгледа да је то и тачно! Пси разумеју наш говор тела и емоције, али изнад свега, безусловна љубав и спремност да нас прате до пследњег даха је оно што их чини заиста посебним… »

Опасност: Ако купујете храну на снижењу, ово може да вам се деси!

иКрагујевац 21.05.2016
Производи на снижењу су свима примамљиви, али пре него што их купите, обратите пажњу на следеће ствари. Наиме, на производу се могу видети два датума важења производа и то један фабрички. Оно што је пар пута… »

Забрињавајуће: Свађа у бусу, нећете веровати због чега!

иКрагујевац 21.05.2016
Како иКрагујевац сазнаје данас око 11 часова у градском аутобусу у Крагујевцу дошло је до свађе између наших суграђанки. Повод ове свађе је веровали или не: ”ОДНОС ИЗМЕЂУ СНАЈКЕ И СВЕКРВЕ”. Прво су две страрије… »