Извор: ОК радио архива вести 17.09.2016

Стравичан судар код Ниша

ОК радио 17.09.2016
Четири особе су повређене и причињена је велика материјална штета у саобраћајној несрећи која се догодила у петак око 21.30 часова на локланом путу између Прве Кутине и Лазаревог села код Ниша. У оштрој кривини… »

Још један пораз Динама

ОК радио 17.09.2016
Фудбалери Динама из Врања претрпели су пораз од 2:0 на гостовању у Челареву од екипе ЧСК Пиваре у утакмици шестог кола Прве лиге Србије. У Првој лиги остало је да се одиграју још две утакмице у недељу. Тренутно, Динамо… »

Јумко прославио 56. годишњицу, Вучићу захвалница

ОК радио 17.09.2016
Пригодном свечаношћу компанија ,,Јумко" из Врања обележила је значајну годишњицу - 56. година рада и постојања. О историјату компаније, резултатима и плановима говорили су генерални директор Бранислав Трајковић и… »

Хороскоп за 18. септембар

ОК радио 17.09.2016
Пред вама је хороскоп за недељу 18. септембар. Са срећом. ОВАН На жалост Ваша прича не оставља довољно убедљив утисак на различите сараднике. Имате добру теорију, али изостаје подршка и сагласност око формулације… »

22 оболелих од Западног Нила, очекује се још

ОК радио 17.09.2016
У Србији су регистрована 22 потврђена случаја оболевања од грознице Западног Нила, укључујући два смртна исхода. То показују најновији подаци Института за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут". Михољско лето погодује… »

САД: Експлозија уочи хуманитарне трке

ОК радио 17.09.2016
Импровизована бомба експлодирала је данас у Њу Џерсију, у Сисајд Парку, пред почетак добротворне трке на којој се окупило око 5.000 људи, јавили су америчкии медији. У експлозији нико није повређен, а није нанета ни штета… »

Ни: П*нисом млатнуо радницу у трафици

ОК радио 17.09.2016
Пијаном Нишлији Б. Н. (44) написана је кривична пријава због мучења и злостављања раднице у трафици Н. М. у том граду. Наиме, он је у једном трентку развалио киоск, улетео у локал, извадио пенис и њиме млатнуо жену… »

Вулин: Ојачати границе

ОК радио 17.09.2016
Министар за рад Александар Вулин изјавио је да је потребно ојачати границе и доћи до одговарајућих законских решења као одговор на мигрантску кризу. Вулин је рекао новинарима у Шиду да су током боравка у Паризу он и… »

Филаделфија: Рањена два полицајца и три цивила

ОК радио 17.09.2016
Мушкарац нападач и једна жена су погинули, а двоје полицајаца и три цивила су рањена у пуцњави на улицама Филаделфије, саопштиле су власти САД. Комесар полиције Филаделфије Ричард Рос рекао је да су полицајци почели потеру… »

Костић: САНУ од данас станује и у Нишу

ОК радио 17.09.2016
Центар за научноистраживачки рад, огранак Српске академије наука и уметности (САНУ) и нишког Универзитета у којем ће деловати пет академија са југоистока Србије, свечано је данас отворен у Нишу. Председник САНУ, академик… »