Извор: Ало/Друштво архива вести 23.09.2016

Ноћни маркет на пијаци у блоку! (ФОТО)

Ало 23.09.2016
Београдски ноћни маркета који се одржава 30. септембра 2016. године на пијаци „Блок 44“ под слоганом „Класика у блоку“, постаће место за дружење, добру забаву и куповину. „Београдске пијаце организацијом овог… »

Забранили Ђурићу да посети Пећ!

Ало 23.09.2016
Министарство иностраних послова (МИП) Косова одбило је захтев директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића да сутра посети Пећ. Како јавља портал Коха.нет одлука МИП Косова је донета у пуној координацији са… »

Глуме гејеве да би нашли посао!

Ало 23.09.2016
Срби су све више спремни да глуме гејеве да би остварили неку корист, а након склапања истополних бракова ради добијања сталних виза за иностранство, нови тренд постаје злоупотреба сексуалног опредељења ради добијања посла… »

Потерница за Карићем и даље на снази

Ало 23.09.2016
Потерница расписана 2006. године за Богољубом Карићем и даље је на снази и против њега се води истрага пред Тужилаштвом за организовани криминал због сумње да је злоупотребио положај одговорног лица. У саопштењу Вишег… »

Поклон икона Крстовдан

Ало 23.09.2016
Српска православна црква и верници у уторак 27. септембра, славе Крстовдан, а АЛО! дневне новине вам поклањају ИКОНУ КРСТОВДАН. Српска православна црква и верници у уторак прослављају Крстовдан, који у црквеном учењу означава… »

Србија да исплати одштету жртвама ратних злочина!

Ало 23.09.2016
Комесар за људска права СЕ тражио од Вулина додатне информације исплати одштете свим жртвама ратова деведесетих. Комесар Савета Европе за људска прва Нилс Муижниекс изразио је данас забринутост због чињенице са Србија није… »

Ведро, добра проходност путева

Ало 23.09.2016
Ведро време и суви коловози широм земље условљавају добру проходност путева и несметано одвијање саобраћаја, саопштио је АМСС, напомињући да возаче ове вечери очекује умерен интезитет саобраћаја на свим важнијим… »

Хакеру са Косова 20 година затвора

Ало 23.09.2016
Хакеру са Косова, који је признао да је за потребе Исламске државе хаковао компјутере припадника оружаних снага САД, осуђен је данас на 20 година затвора, преноси АП. Ардит Феризи (20) је ухапшен прошле године у Малезији, а… »

Обама бесан због Додика!

Ало 23.09.2016
Бараку Обами је много више засметало то што је Милорад Додик отишао код Путина да тражи подршку од тога што се у Републици Српској у недељу одржава референдум! Посета председника РС Русији и његов састанак са председником… »

Карић за Ало!: Нећу да се враћам, још!

Ало 23.09.2016
Бизнисмен Богољуб Карић потврдио је за “Ало!” да је поступак против њега за наводне злоупотребе у “Мобтелу” обустављен, али и поручио да се неће враћати да живи у Србији због пословних обавеза у Русији и широм… »