Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.09.2016

Ramuševi ljudi doveli teroristu ISIS u Srbiju?!

Alo 23.09.2016
Postoje sumnje da je kriminalna grupa Ramuša Tahirija iz Preševa, koju su srpski bezbednjaci juče uhapsili u okolini Vranja, transportovala preko Srbije ne samo obične migrante, već i teroriste ISIS-a, koji se vraćaju u Evropu sa ratišta u Siriji… »

Povređen dok je držao banderu da ne padne na dete!

Alo 23.09.2016
Ispred OŠ "Jelena Ćetković" na Zvezdari srušila se bandera pod naponom! Ispred ulaza u OŠ "Jelena Ćetković" na Zvezdari danas je pala bandera pod naponom i povredila muškarca M.G. koji je zadržao skalameriju da ne padne na dete, piše Blic… »

Vatrogasci upali na terasu da spasu baku (FOTO)

Alo 23.09.2016
U novosadskom naselju Liman odigrala se prava filmska akcija spasavanja. Baki koja živi na drugom spratu u Fruškogorskoj ulici je pozlilo, a stan je bio zaključan, pa su joj vatrogasci upali kroz terasu. Baka je bila sama u stanu, a policiju i… »

Svaka gimnazija mora da ima puške i bombe!

Alo 23.09.2016
Na sve gimnazije u Srbiji trebalo bi staviti katanac jer ne poštuju zakon! Naime, nijedna od njih nema elementarne uslove za rad, predviđene važećim Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu prostora opreme i nastavnih sredstava za gimnazije, koji je… »

Vulin: Povećanje plata u najskorijem roku!

Alo 23.09.2016
Bitno je da imamo od čega da povećamo plate, ali nisam neozbiljan da kažem da će to biti od 1. novembra, rekao je Vulin. Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da očekuje razgovore sa Međunarodnim monetarnim fondom i povećanje plata u… »

Stale trole, stao Beograd

Alo 23.09.2016
Trolejbuski saobraćaj u širem centru Beograda trenutno je u prekidu zbog kvara na kontaktnoj mreži ali i zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na uglu ulica Takovske i Svetogorske, rečeno je Beti u dispečerskom centru Gradskog saobraćajnog… »

Proverite katastar preko interneta!

Alo 23.09.2016
Plan generalne regulacije za grad Beograd postavljen je u okviru GIS aplikacije na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Time je plan postao dostupan svim korisnicima, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. – Sada svaki… »

"Tata, care, hvala ti za asfalt i za trotoare!!!" (VIDEO)

Alo 23.09.2016
„Tata, care, hvala ti za asfalt i za trotoare! Tata, kralju, najjača si faca u ovom našem kraju...“. Fudbaler Milan Gašić je po ko zna koji put na društvenim mrežama dokazao svoju ljubav prema ocu, bivšem ministru odbrane Bratislavu Gašiću… »

Tufahije

Alo 23.09.2016
Nekada su se vrhunske tufahije jele na Jahorini, kraj skijaške staze, a danas ih možete napraviti i sami. Sastojci: - 10 jabuka - 500 g šećera - 100 g oraha - belance - 250 ml slatke pavlake ili kesica šlaga - limun - 1/2 l vode - 2 kesice vanilin… »

Otkazane operacije, bolnica nema lekare

Alo 23.09.2016
Brojni pacijenti koji već četiri meseca čekaju na operacije kile, kamena u žuči, benignih tumora u KBC „Zvezdara” ne mogu da dođu na red jer - nema anesteziologa! Lekari sede besposleni i reaguju samo kada je reč o hitnom slučaju ili raku… »