Извор: иКрагујевац архива вести 29.09.2016

Од овога се најчешће умире у Србији: Данас је Светски дан срца

иКрагујевац 29.09.2016
Светски дан срца 2016. године усмерен је на ширење порука које се односе на то шта људи могу да ураде да побољшају здравље свог срца. Правилна исхрана, редовна физичка активност, престанак пушења, контрола телесне… »

Програм обележавања Међународног дана старијих

иКрагујевац 29.09.2016
Поводом обележавања Међународног дана старијих особа, град Крагујевац ће подржати низ манифестација које ће се одржати у партнерској организацији Геронтолошког центра Крагујевац, Института за јавно здравље, Спомен музеја… »

За прваке нови здравствени картони

иКрагујевац 29.09.2016
Деца која су уписала први разред основне школе треба да имају изабраног лекара у Служби за здравствену заштиту деце и омладине. Из предшколског диспанзера здравствени картони шаљу се у Школски, чија је централа у… »

Новопазарке не морају више да долазе у Крагујевац- Обновљено породилиште у Новом Пазару

иКрагујевац 29.09.2016
Сви радови на реконструкцији и опремању Гинеколошко-акушерског одељења Опште болнице у Новом Пазару завршени су и труднице ће опет моћи да се порађају у свом граду. Труднице из Новог Пазара више неће одлазити на… »

Дневни хороскоп за 30. септембар

иКрагујевац 29.09.2016
Ваш дневни хороскоп за дан - 30. септембар 2016. године. ОВАН Неко критикује Ваш начин рада и покушава да Вас представи у негативном светлу пред сарадницима. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију. Понекад… »

Несвакидашњи инцидент у Зеленгори: Рецепционар убо госта

иКрагујевац 29.09.2016
Како иКрагујевац незванично сазнаје, рецепционар хотела "Зеленгора" је ухапшен, јер је у угоститељском објекту "Зеленгора", ножем нанео повреде госту хотела. Инцидент се догодио у току рано јутрос око 3.30 сати, а у холу… »

За све љубитеље џез музике у СКЦ-у наступа „Хасхима“

иКрагујевац 29.09.2016
У петак, 30. септембра, у Студентском културном центру Крагујевац наступиће београдски џез квартет „Хасхима“. „Хасхима“ је музички састав који је настао са идејом да концепт слободне импровизације примени у оквиру… »

Непоштовање: Неки Крагујевчани не скупљају смеће за собом (фото)

иКрагујевац 29.09.2016
Наша читатељка нам је послала фотографију на којој можемо видети остављену флашу у Скерлићевој улици. То није ништа ново, али да ли ће једног дана омладина и старији грађани Крагујевца покупити смеће за собом? Неки… »

Рукометашице "Радничког" у недељу против "Јуниора"

иКрагујевац 29.09.2016
Рукометашице "Радничког" су, у утакмици другог, одложеног кола Српске рукометне лиге Србије, поражене од актуелног шампиона, екипе "Извор ББ" резултатом 23 - 32. Следећу утакмицу 4. кола Српске рукометне лиге Србије, екипа… »

Србија: Порнографија и новине најтраженији на интернету

иКрагујевац 29.09.2016
Срби приватно интернет највише користе за гледање видео-клипова на Јутјубу, чак 84,2 одсто оних који сурфују на мрежи, показало је истраживање Републичког завода за статистику о употреби информационо-комуникационих… »