Извор: Глас Западне Србије архива вести 02.11.2016

Мајкл Давенпорт сутра у Новој Вароши и Прибоју

Глас Западне Србије 02.11.2016
Шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији, Мајкл Давенпорт посетиће сутра Нову Варош и Прибој где ће обићи пројекте које финасирају Европска унија и Влада Швајцарске преко развојног програма Европски Прогрес, а који за… »

Ухапшени пљачкаши поште у Катићима

Глас Западне Србије 02.11.2016
Ивањица/Ариље - Брзом и ефикасном акцијом, полиција је у Ивањици и Ариљу ухапсила Ђ. М. (1994) из Ариља, С. М. (1995) из Ивањице и једног малолетника из Ариља због постојања основа сумње да су јутрос око 8:00 сати из… »

ЕД: Планирани радови за четвртак

Глас Западне Србије 02.11.2016
Горњи Милановац/Ивањица - Због радова на нисконапонској мрежи, у четвртак 3. новембра од 08:00 до 15:00 сати, без електричне енергије ће бити потрошачи у Горњој Врбави - део према продавници и школи. У четвртак и петак… »

Троје судија Прекршајног суда ступило на дужност

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Троје новоизабраних судија Прекршајног суда у Чачку, ступило је данас на ту функцију. Нове судије су Оливера Лазаревић, Биљана Мајсторовић и Данијела Стефановић. Председник чачанског Прекршајног суда Данка… »

Додић: Очекује се тешка борба, али направићемо помак

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - До краја сезоне очекује се тешка борба за опстанак, али сам сигуран да можемо направити помак у резултату, изјавио је на првој конференцији за новинаре, нови шеф стручног штаба Фудбалског клуба "Борац", Младен… »

Преминуо оснивач пријепољске хирургије

Глас Западне Србије 02.11.2016
Пријепоље / Нови Сад - Оснивач и утемељитељ пријепољске хирургије, доктор Живко Жика Петровић премину је 31. октобра у Новом Саду. Доктор Жика Петровић рођен је у Бешкој, 18.12. 1925. године, највећи део свог живота… »

Градоначелник обишао радове на санацији пута у Овчар Бањи и Пријеворског пута

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас у оквиру свог редовног обиласка терена и радова на путној инфраструктури на територији града Чачка, обишао радове на санацији и реконструкцији пута у Овчар Бањи као и… »

Председник општине Нова Варош очекује подршку републичке власти

Глас Западне Србије 02.11.2016
Нова Варош – Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић очекује да републичка власт неће опструисати рад нове владајуће коалиције у овој општини. „Ми смо одговорни људи и имамо огромну подршку народа, зашто… »

Тодоровић посетио Епископа жичког

Глас Западне Србије 02.11.2016
Краљево - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, је јуче посетио Његово Преосвештенство Епископа жичког господина Јустина, који му је честитао на избору за градоначелника и пожелео да мандат који му је поверен што… »

Обрадовић: Одрећи ћу се кандидатуре за председника ако се појави бољи кандидат опозиције

Глас Западне Србије 02.11.2016
Нова Варош - Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је јуче у Новој Вароши да је тренутно најзначајније за опозицију да се уједини око равноправних изборних услова и медијског третмана када је реч о председничким изборима… »