Извор: Глас Западне Србије архива вести 02.11.2016

Васиљевић: немамо право на равнодушност, ујединимо памет, енергију и искуство

Глас Западне Србије 02.11.2016
Нова Варош - Свечаном академијом општина Нова Варош обележила је дан општине. Председник општине Радосав Васиљевић истакао је да је 1. новембра далеке 1912. године, јединица четвртог пука, трећег позива Јаворске бригаде… »

Младен Додић нови тренер ФК Борац

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Младен Додић нови је шеф стручног штаба Фудбалског клуба Борац, потврђено је за Глас западне Србије у овом клубу. Додић је на место тренера Борца заменио Љубишу Дмитровића. Верује се да је до смене дошло после… »

Двери: Нова запошљавања у Чачку, али партијска

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Српска напредна странка (СНС) је окречила фасаду зграде градске управе, а унутра је остало све исто, изјавио је лидер Двери Бошко Обрадовић, додајући да је једино ново запошљавање било партијско запошљавање… »

СНС бојкотовао Дан општине због Обрадовића

Глас Западне Србије 02.11.2016
Нова Варош – Јучерашњој прослави Дана општине Нова Варош нису присуствовали представници бивше власти. Председник општине Радослав Васиљевић је то прокоментарисао као бојкот и сматра да је таква одлука штетна пре… »

Михајло Пупин – живот и дело

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ у сарадњи са Факултетом техничких наука и Високом школом техничких струковних студија, организује у среду, 9. новембра у 13:00 сати за студенте, младе таленте и… »

И мртви пијани морају да плате 8.000 динара

Глас Западне Србије 02.11.2016
Луд провод вас може коштати више од рачуна у кафани јер, ако претерате са алкохолом, за трежњење на инфузији мораћете да издвојите око 8.000 динара! Због тровања алкохолом све више углавном младих особа из ноћног… »

Од бање само име

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак/Овчар Бања - Лечилиште у Овчар Бањи тренутно пролази кроз вероватно најтежи период у последњих неколико деценија, а ако се нешто хитно не предузме, бања ће остати само у називу овог места. Јер, Завод за јавно… »

Стари Прибој добио нову котларницу на биомасу

Глас Западне Србије 02.11.2016
Прибој - Нова котларница на биомасу у Старом Прибоју, која ће грејати као и стара, ОШ "Бранко Радичевић", дечји вртић "Невен", Дом културе "Пиво Караматијевић" и зграду Општинске управе, јуче је званично почела са… »

"Коло" у петак у Чачку

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чачак - Ансамбл народних играда и песама Србије "Коло", одржаће у петак 4. новембра концерт у чачанском дому културе, у оквиру 69. сезоне под називом "Енергија традиције". Почетак концерта је у 20 сати. Ансамбл је почео са… »

Ток радова на обнови чајетинског храма

Глас Западне Србије 02.11.2016
Чајетина - Рад на замени крова цркве „СВ Архангела Гаврила“ у Чајетини приводи се крају, али тиме се не завршавају планирани радови. Ова црква која је стара 126 година није фрескописана и на радост парохијана, након… »