Извор: Пиротске вести архива вести 11.11.2016

Данас се обележава Дан примирја

Пиротске вести 11.11.2016
​Дан капитулације Немачке у Првом светском рату је државни празник у Републици Србији који се обележава 11. новембра. Овај датум подсећа на дан када су, 11. новембра 1918. године у железничком вагону у Компијену, силе… »

Кошаркаши гостују у Бољевцу

Пиротске вести 11.11.2016
Кошаркаши Пирота гостују овог викенда екипи Ртња из Бољевца. Реч је о неугодном противнику, екипи која игра изузетно добро на домаћем терену. У КК Пирот кажу да је атмосфера у тиму одлична упркос поразу од Златибора на… »

Ватерполисти из Ваљева на припремама у Затвореном базену у Пироту

Пиротске вести 11.11.2016
​Од петка на припремама у Пироту борави двадесетак младих ватерполиста Ватерполо клуба Валис из Ваљева. Како је Пиротским вестима казао тренер Ватерполо клуба Пирот Предраг Тошић, ватерполисти из Ваљева ће до недеље бити у… »

Легенде Радничког на окупу, играли против Слоге из Петровца

Пиротске вести 11.11.2016
Легенде пиротског Радничког Драган Станковић, Зоран Стојановић, Саша Соколов, Данђи, Ненад Јончић и многи други некадашњи легендарни првотимци Белих данас су се окупили у Пироту како би на стадиону крај Нишаве одиграли… »

Прелеп дан за уживање на Кеју поред Нишаве – фото

Пиротске вести 11.11.2016
Прелепо време измамило је велики број Пироћанаца на прелепи Кеј поред Нишаве. Регистрација на рате без чекова и без камате. Уз сваку регистрацију поклон. Тржни центар Нишавски одред 2.… »

Акција: Платиш једно, добијеш два летовања

Пиротске вести 11.11.2016
Време јесте хладно и зима је пред нема али добри аранжмани по веома приступачним ценама се купују управо сада, поручују из Туристичке агенције Глобус из Пирота. Акције које су тренутно актуелне: АКЦИЈА – ПЛАТИШ ЈЕДНО … »

Ђаци учили о компостирању

Пиротске вести 11.11.2016
У ОШ “8. септембар” одржана је девета радионица пројекта „Греен цлассроом“ на тему „Компостирање“. Радионицу је одржала учитељица Слободанка Ћирић у одељењу ИИИ-2. Уз Поверпоинт презентацију ученици су на… »

У доношење важних одлука укључени и грађани

Пиротске вести 10.11.2016
Локална самоуправа у Пироту већ другу годину део је пројекта који за циљ има максимално могуће укључивање грађана у доношењу важних одлука о буџету. По речима Татјане Алексић, из Градске управе Пирот, интересовање… »