Извор: ОК радио архива вести 26.11.2016

Ниш: Крвава ноћ, севали ножеви!

ОК радио 26.11.2016
Тројица младића повређена су у суботу око шест часова ујутро у центру Ниша. Тројица младића повређена су у суботу ујутро око шест часова у центру Ниша. У тучи у улици Поп Луке Лазаревића повређена су два мушкарца… »

Велики одзив на донаторској вечери (фото)

ОК радио 26.11.2016
У петак је у ресторану „А2“ одржано донаторско вече за Здравствени центар у Врању, којем је присуствовало највише градско руководство, функционери суседних општина, многобројни лекари и медицинско особље и представници… »

Станковић први директор Паркинг сервиса

ОК радио 26.11.2016
Скупштина Врања је на својој 5. седници у овом сазиву именовала Марјана Станковића (СНС) за в.д. директора „Паркинг сервиса“, новоформираног јавног предузећа. Станковић је до сада био градски већник за инфраструктуру … »

Кажу о Кастру: Инспирисао и ужасавао свет

ОК радио 26.11.2016
Умро је бивши кубански лидер Фидел Кастро - харизматични Ел команданте и један од најизузетнијих политичких личности 20. века. Иза себе је оставио легат са печатом полувековног револуционарног "фиделизма". Многи Кубанци још… »

У пуцњави у Алексинцу рањен мушкарац

ОК радио 26.11.2016
Алексинчанин Д.Б. (39) рањен је у суботу у 3.40 часова испред кафића "Трон" у Алексинцу. Он је задобио прострелну рану бутине, највероватније из пиштоља, што су лекари окарактерисали као лаку телесну повреду. - Полиција у… »

Претучен директор хирургије КЦ Србије

ОК радио 26.11.2016
На углу Владетине и Улице краљице Марије, након неспоразума око реда испред киоска, непознати мушкарац је рукама задало више удараца у главу Томиславу Ранђеловићу (63), директору Клинике ургентне хирургије КЦ Србије, сазнаје… »

Опозиција да размисли о напуштању парламента

ОК радио 26.11.2016
Посланик и функционер ДС Горан Јешић оценио је да је парламентаризам у Србији "озбиљно угрожен". Он је рекао и да политичко насиље власти над опозицијом обесмишљава постојање парламента, због чега би опозиција морала да… »

Бивши робијаш председник Бајерна!

ОК радио 26.11.2016
Легенда Бајерна Ули Хенес поново је постављен за председника минхенског клуба на изборној Скупштини пред чак 7.000 делегата. Хенес се враћа на чело Бајерна после скоро три године, када је због утаје пореза и затворске казне… »

Није било сумње, Теодосић МВП!

ОК радио 26.11.2016
Колико сте само пута прочитали овај други део наслова? Ево новог! Фантастични Милош Теодосић је тренутно најбољи кошаркаш у Европи, у то не сме да има сумње, посебно након што је у октобру добио награду за најбољег… »

ЦНН на празник пустио порно филм

ОК радио 26.11.2016
Сваком се догоди да с времена на време погреши и у томе нема ничег лошег, али због ове "грешкице" на ЦНН-у неко је сигурно добио отказ. Или ће добити, ако већ није. На Дан захвалности, око 23 сата увече, односно око пет… »