Извор: Курир/Култура архива вести 28.11.2016

Свет треба да пева, а не да ратује: У Банату основана Песничка република!

Курир 28.11.2016
Последњег новембарског викенда у Новом Милошеву основана је "Песничка република". Дводневна културна манифестација, у овом селу код Новог Бечеја, окупила је 120 песника из 43 места широм Србије, али и из региона. Радован… »

(Фото) Бред пит је дефинитивно преболео анђелину џоли: Ова глумица је његова нова девојка

Курир 28.11.2016
Откако је телохранитељ Бреда Пита недавно открио да се глумац виђа са једном колегиницом, амерички таблоиди на све начине покушавају да сазнају ко је у питању. Потрага је завршена, јер је извор близак глумцу открио о коме… »

(Фото) Шакира забринула фанове: Певачица изгледа очајно! Дотукли је породични проблеми

Курир 28.11.2016
Поп звезда Шакира виђена је на улицама Барселоне, а њен изглед је забринуо фанове. Певачица изгледа нерасположено и исцрпљено, а спекулише се да је разлог стресан живот и и приватни проблеми. Шакира је недавно отказала… »

(Курир тв) ексклузивно Новак Ђоковић на Коларцу: Српски ас са породицом на концерту класичне музике

Курир 28.11.2016
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић заједно са породицом присуствовао је вечери на Коларцу. Ноле је уживао у споју музике и моде у оквиру концерта "Музика и мода за нови концертни клавир на Коларцу". Тенисер је са… »

(Курир тв) додељене Награде Карић фондације: Двострука награда за Шербеџију! Осећам се као Ноле!

Курир 28.11.2016
Карић Фондација, која се већ више од 30 година бави хуманитарним радом, организовала је 19. доделу престижне Награде “Браћа Карић” на Великој сцени Народног позоришту у Београду. Карић Фондација је пре 19 година… »

(Видео) Пољубио патос: Познати креатор се напио па доживео незгоду

Курир 28.11.2016
Италијански модни креатор Стефано Габана доживео је незгоду који је поделио са својим пратиоцима на Инстаграму. Наиме, док је силазио низ степенице, Стефано је пао. Габана је забринуо фанове, а онда је објаснио да је реч о… »

(Видео) Тако је умро Ниче: Ово је снимак последњих тренутака најславнијег немачког филозофа

Курир 28.11.2016
Велики немачки филозоф, песник, композитор и класични филолог Фридрих Вилхем Ниче рођен је 15. септембра 1844. у Прусији, а својим радом и деловањем промовисао се у једног од најутицајнијих мислилаца из историје. Ниче је 3… »

(Фото) еминема сви знамо, а да видите какву ћерку има: Израсла је у праву лепотицу

Курир 28.11.2016
Еминема сви добро знамо, а многи се сећају његових песама у којима је реповао о својој ћерки Хејли. Реперова мезимица је порасла, данас има 21 годину и права је лепотица. Хејли је са само шест година ушла је у Гинисову књигу… »

(Фото) деколте у првом плану: Певачица новим аутфитом оставила све без текста

Курир 28.11.2016
Певачица Никол Шерзингер је још једном показала зашто је сматрају једном од најлепших жена света. Отпочела је нова сезона Икс фактора где је Никол судија, па је она одлучила да заблиста већ на почетку "нове рунде"… »

(Фото) Ау исти, свака част: Овако Иван Босиљчић изгледа као Никола Тесла!

Курир 28.11.2016
Глумац Иван Босиљчић ће у новој серији "Санта Мариа делла Салуте" тумачити легендарног научника Николу Теслу. Иван је на друштвеној мрежи Инстаграм показао пратиоцима како игледа као Тесла. "Ау исти, свака част", гласио… »