Извор: Глас Западне Србије архива вести 16.01.2017

Враћају се ледени дани: У Србији данас ветровито са снегом, температура и до - 12

Глас Западне Србије 16.01.2017
У Србији ће ујутро понегде по котлинама и у нижим пределима бити магла, а наоблачење са слабим снегом са југозапада у току дана прошириће се на остале крајеве уз мање повећање висине снежног покривача. Ветар ће бити… »

Лед оковао Рачу: У Бајиној Башти се неће пливати за часни крст

Глас Западне Србије 16.01.2017
Бајина Башта - Пливања за богојављенски крст, највероватније, неће бити у Бајиној Башти јер је пливалиште под Таром оковано ледом, а наредних дана следе нови мразеви. На купалишту Рача на истоименој реци код Бајине Баште… »

Подршка кандидатури Александра Поповића и организационо повезивање ДСС и ДПС

Глас Западне Србије 16.01.2017
На састанку чланова Председништва и Извршног одбора Државотврног покрета Србије са Милошем Јовановићем, в. д. председника Демократске странке Србије, закључено је следеће: ДСС и ДПС имају сродну политичку и програмску… »

Од данас раде и школе у Сјеници, Н.Пазару и Тутину

Глас Западне Србије 16.01.2017
Школе у Сјеници, Новом Пазару, и Тутину од данас настављају са редовном наставом, а ванредно је и даље на подручју Пештерске висоравни где су велики проблем залеђени водоводи. Надлежни за РТС кажу да је ситуација… »

Недимовић: Кинези за шест дана могу да поједу српски род шљиве

Глас Западне Србије 16.01.2017
Топола - Кинеско тржиште је један огромна шанса за Србију, изјавио је миистар пољопривреде Бранислав Недимовић, подсетивши да је прошле године потписан стратешки споразум између две земље, што је утицало да српска… »

У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете

Глас Западне Србије 16.01.2017
Ужице, Чачак, Лучани, Бајина Башта, Нова Варош, Пријепоље, Прибој - У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете: - СЈЕНИЦА: СНЕГ ПОНОВО ПАДА - ИВАЊИЦА: ЗАПРЕГОМ ПРОТИВ СМЕТОВА - ПРИЈЕПОЉЕ: 20 ГОДИНА ВИСЕ КАБЛОВИ -… »

Позив спортским организацијама и клубовима

Глас Западне Србије 16.01.2017
Горњи Милановац - Скупштина општине Горњи Милановац, на седници одржаној 24. новембра прошле године, донела је Одлуку о финансирању потреба и интереса грађана у области спорта на територији општине Горњи Милановац. С… »

Председник општине Сјеница гост Дневника

Глас Западне Србије 16.01.2017
Ужице, Сјеница - Гост вечерашњег Дневник западне Србије, од 20:30 сати, биће председник општине Сјеница Хазбо Мујовић. Са Мујовићем ће се разговарати о прошлонедељним проблемима са снегом и борби са сметовима, али и… »

Ухапшени због 150 грама хероина

Глас Западне Србије 16.01.2017
Чачак - Чачанска полиција у сарадњи краљевачком, пресекла је данас још један ланац кријумчарења наркотика, запленивши око 150 грама прашкасте материје за коју се сумња да је хероин и ухапсила две особе. У саопштењу… »

Нова продаја имовине Велефарма, понуђена пословна зграда у Ивањици

Глас Западне Србије 16.01.2017
Стечајни управник Велефарм - ВФБ Београд у стечају огласио је продају имовине стечајног дужника јавним надметањем, које ће бити одржано 15. фебруара 2017. године. На продају је понуђена пословна зграда у Ивањици по… »