Извор: ОК радио архива вести 17.01.2017

Из старе фабрике извукли 50 змија!

ОК радио 17.01.2017
Активисти удружења "Зоо-планет" из Ниша спасили су педесет змија које су пронашли радници у бившој фабрици Електронске индустрије у Житорађи током грађевинских радова. Змије су биле у шахту некадашње фабрике ЕИ, у… »

Ниш: Половина бракова заврши разводом

ОК радио 17.01.2017
У Основном суду у Нишу у току прошле године разведено је 799 бракова и то 375 на основу тужбе једног од супружника, а 424 споразумно, показују подаци те установе. Број разведених бракова у прошлој години мањи је у односу на… »

Трећа срећа: Ухваћен на лицу места у пљачки

ОК радио 17.01.2017
Врањска полиција ухватила је на делу И.М. (32) из Врања у продавници мешовите робе коју је успео да обије чак три пута. Према наводима полиције, И. М. је у претходне две успешне пљачке, из продавнице украо цигарете… »

Кад се поштује закон: Цветковићева нови извршни директор

ОК радио 17.01.2017
Нела Цветковић, доскорашњи пиар „Комрада“ из Врања, именована је на место извршног директора у том јавном предузећу. „Комрад“ до сада није имао извршног директора, а по речима директора Момира Стојиљковића оваква… »

Поповић на челу Заваривача

ОК радио 17.01.2017
Врање - Бранислав Поповић, актуелни председник НО у „Јумку“, сада ће обављати и функцију директора „Заваривача“, и то по захтеву Министарства привреде. Поповић каже да ће и даље остати на месту председника НО… »

Пазите где бацате: Нове канте за старо смеће

ОК радио 17.01.2017
Укупно 170 канти за пластику и стакло поставио је „Комрад“ из Врања испред угоститељских објеката, кафана и кафића. Нела Цветковић, пиар „Комрада“, наводи да је ова активност спроведена у оквиру пројекта „Разложи и… »

РОСУ на северу Косова - кршење договора?

ОК радио 17.01.2017
Званичници Београда и Приштине дају опречне изјаве о томе да ли постоји усмени договор у Бриселу по ком специјалне косовске јединице РОСУ немају право да буду на северу Косова, а да за узврат на Косово неће бити послато 1.000… »

Нападач из Истанбула признао злочин

ОК радио 17.01.2017
Истанбул -- Узбекистански држављанин Абулкадир Машарипов признао је да је у новогодишњој ноћи у Истанбулу извршио напад, саопштили су турски званичници. Осумњичени је извршио напад у име Исламске државе (ИД), наводи… »

Истанбул: Ухапшен нападач из новогодишње ноћи

ОК радио 17.01.2017
Истанбул -- Ухапшен је нападач који је у новогодишњој ноћи у Истанбулу убио 39 људи у ноћном клубу "Реина", јавља Ројтерс позивајући се на турске медије. Исламска држава, која је 2. јануара преузела одговорност за напад… »

Британски парламент ипак гласа о Брегзиту!

ОК радио 17.01.2017
Британски парламент ће моћи да гласа о коначном споразуму о изласку земље из ЕУ, рекла је у уорак британска премијерка Тереза Меј. Меј се нашла под великим притиском посланика који траже веће право гласа кад је реч о… »