Извор: Ритам града Кг архива вести 17.01.2017

УММУС расписао конкурс за изложбе

Ритам града Кг 17.01.2017
Културни центар УММУС (Уметничко и морално усавршавање), расписао је конкурс за самосталне и групне изложбе у својој Галерији за излагачку 2017. годину. Позвани су сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални… »

Штаб за ванредне ситуације закључио да град нормално функционише

Ритам града Кг 17.01.2017
Све службе на територији града Крагујевца нормално функционишу, град је уредно снабдевен водом, струјом и грејањем – закључак је Штаба за ванредне ситуације који је на данашњој ванредној седници разматрао стање у граду… »

Крагујевац уступио земљиште за Палату правде

Ритам града Кг 17.01.2017
Град Крагујевац пренео је, без накнаде, у јавну својину Републике Србије своју парцелу у близини Правног и Економског факултета. Уговор о преносу неизграђеног грађевинског земљишта данас су потписали градоначелник Крагујевца… »

Бивше демократе ушле у градску власт

Ритам града Кг 17.01.2017
Бивши чланови Демократске странке, сада окупљени у “Јакој Шумадији”, како се и претпостављало, убудуће ће обављати функције у локалној власти у Крагујевцу. Нови помоћник градоначелника за надзор у инвестицијама у… »

Изложба „Панк портрети династије Обреновић“

Ритам града Кг 17.01.2017
Народни музеј Крагујевац и Историјски музеј Србије отвориће изложбу „Панк портрети династије Обреновић“, данас од 18 часова, у Конаку кнеза Михаила Обреновића. Изложба је конципирана као ауторска изложба професора др… »

Иза кулиса даВидео продукције

Ритам града Кг 17.01.2017
ДаВидео као продукција постоји скоро две године, од фебруара 2015. године. Власник Давид Љубеновић је у својим ранијим годинама имао доста соло пројеката, док није скупио тим људи који данас чине даВидео. Сценарио за сваки… »

„Радознало слонче“ у Позоришту за децу

Ритам града Кг 17.01.2017
Сутра у 18 сати представа „Радознало слонче“ (узраст 5+ година) наћи ће се на сцени крагујевачког Позоришта за децу. Адаптацију текста Радјарда Киплинга и режију потписује Тодор Валов, док се заслуге за сценарио и… »

Скупштина ЖРК Раднички указала поверење Управном одбору

Ритам града Кг 17.01.2017
На захтев трећине делегата, јуче је одржана ванредна скупштина Женског рукометног клуба „Раднички“, у просторијама клуба. Поред формирања скупштинских тела (верификационе комисије, радног председништва,надзорног… »