Извор: Глас Западне Србије архива вести 26.01.2017

Илић: Јовановић искључен из НС, сменити Лончара и Михајловић

Глас Западне Србије 26.01.2017
Чачак - Лидер Нове Србије (НС) Велимир Илић, изјавио је данас да је потпредседник НС Драган Јовановић искључен из те странке, јер се како је навео понашао супротним одлукама Председништва и Извршног одбора. Илић тврди да… »

Ужички средњошколци сами снимили филм о свету наркоманије

Глас Западне Србије 26.01.2017
Ужице - Са иглом у вени, претучен због дугова, дрогирани тинејџер остаје да лежи на плочнику. А у свет наркоманије кренуо је џоинтом, попушеним штоса ради. Ово су епилог и почетак играног краткометражног филма "Трип"… »

Неће у "Мркоњићку"

Глас Западне Србије 26.01.2017
Косјерић - Овдашњи људи су читавих 17 година чекали завршетак стамбене зграде у насељу Ваоч, чија је изградња започета током обнове земље после НАТО бомбардовања, па је прозвана "Мркоњићка", по политичару који је… »

Оснивачи НС: Илић погазио темељне вредности Нове Србије

Глас Западне Србије 26.01.2017
Оснивачи Нове Србије, међу којима је 13 председника градских и општинских одбора, саопштили су да је Велимир Илић погазио темељне вредности на којма почива та странка ставовима које је претходних дана износио у јавности… »

Заплењено 4.990 паклица цигара

Глас Западне Србије 26.01.2017
Краљево - Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву пресекли су ланац илегалне трговине акцизном робом и запленили 4.990 паклица цигарета стране производње, без акцизних маркица и пратеће документације, наводи се… »

Опозиција: Власт прекршила Статут, власт: Све радимо по закону

Глас Западне Србије 26.01.2017
Чачак - Одбијање формирања анкетног одбора ради сагледавања стања у Фудбалском клубу Борац, одборници опозиционих странака Двери, Нове Србије (НС) и Групе грађана "Александар Радојевић", сматрају да власт нешто прикрива… »

У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете

Глас Западне Србије 26.01.2017
Ужице, Чачак, Лучани, Бајина Башта, Нова Варош, Пријепоље, Прибој - У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете: - ГОЛИЈА ЋЕ КОНАЧНО ДОБИТИ СКИЈАЛИШТЕ - ДОКТОРИ НАУКА ПОНОС УЖИЦА - НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ -… »

Ђерић: Одбори НС изложени разним притисцима и уценама

Глас Западне Србије 26.01.2017
Нова Србија (НС) је странка која на политичкој сцени Србије постоји већ две деценије у континуитету и разумљиво је да је често мета других политичких странака које желе да на разне начине отму како чланство, тако и… »

Марушкине мараме

Глас Западне Србије 26.01.2017
Чачак - Марушка Топаловић из Прељине код Чачка, елеганцијом и стилом повезала је свет и Србију. Кравате и мараме које се праве у њеном студију, као модни детаљ носе и Владимир Путин, Ангела Меркел, Мишел Обама. Марушка… »

Ножем повредио осамнаестогодишњака

Глас Западне Србије 26.01.2017
Чачак - Младић (19) из околине Чачка саслушан је од стране припадника полиције, због сумње да је 22. јануара на чачанском Градском тргу након вербалног сукоба ножем повредио осамнаестогодишњака, саопштено је из ПУ… »