Извор: Југмедиа архива вести 06.02.2017

У припреми План капиталних инвестиција до 2021.године

Југмедиа 06.02.2017
Градоначелник Пирота Владан Васић изјавио је данас да се веома озбиљно кренуло са Планом капиталних инвесиција града до 2021.године са циљем да се као у претходном периоду реализује што већи број пројеката. Васић је после… »

Замена личних карти до краја фебруара

Југмедиа 06.02.2017
Због повећаног интересовања за замену личних карата на старом обрасцу, шалтери Полицијске управе у Врању ће и даље радити појачаним капацитетом, све до краја фебруара. Грађани ће захтеве за издавање личних карата моћи… »

Модернизација и унапређење општинске администрације

Југмедиа 06.02.2017
У циљу имплементације пакета подршке за управљање људским ресурсима у локалној самоуправи, општину Медвеђа посетила је данас делегација која ће радити на подршци и примени овог важног пројекта за ову малу вишенационалну… »

ТРАГЕДИЈА: Брат ненамерно убио сестру

Југмедиа 06.02.2017
Деветнаестогодишња девојка из Сврљига преминула је данас око 14 часова у Ургентном центру у Нишу због повреде главе задобијене пушчаном муницијом, потврдили су у тој здравстеној установи. Према незваничним информацијама… »

Није издржао: Преминуо младић повређен у експлозији

Југмедиа 06.02.2017
С. Ј. из Лесковца, који је био тешко повређен у експлозији у Доњем Синковцу, преминуо је данас на ВМА, преноси Инфоцентар Југа. Јовић је 30. јануара повређен у екплозији која је избила док је са својим другом Иваном Спасићем… »

Изгореле просторије напредњака у Грделици, пожар подметнут?

Југмедиа 06.02.2017
Просторије Српске напредне странке у Грделици потпуно су изгореле у пожару који је избио јутрос у 6 сати, потврђено је Југмедии у централи ове странке у Лесковцу. Узрок пожара који је избио у згради Месне заједнице Грделица, у… »

Златни лесковачки кувари из Турске доносе 13 нових медаља

Југмедиа 06.02.2017
На међународном такмичењу у Истанбулу студенти Високе Пословне Школе струковних студија из Лесковца, предвођени професором Момчилом Цонићем, освојили су 9 златних и 4 сребрне медаље. Лесковачки кувари су апсолутни… »

Ако не пререгистујете трофејно оружје следе казне

Југмедиа 06.02.2017
Физичка лица која имају одобрење за држање трофејног оружја у обавези су да до 5. марта ове године то оружје пререгиструју, продају, онеспособе или предају без накнаде у корист Републике Србије, сходно члану 50. став 2… »

Општина са 27 милиона субвенционише Водовод и Комуналац (ВИДЕО)

Југмедиа 06.02.2017
Одборници Скупштине општине Власотинце усвојили су на данашњој сендици, заказаној по хитном поступку, програме рада јавно-комуналних предузећа Комуналац и Водовод, као и план расподеле субвенција овим предузећима. Директор… »

Осам села сутра два сата без струје

Југмедиа 06.02.2017
Лесковачка села Доња Јајна, Шишинце, део Доњег Синковца, Братмиловце, део Мрштана, Бадимце, Злоћудово и Номаница биће сутра без струје од 9 часова па до завршетка радова, најкасније до 11 часова. Како саопштава… »