Извор: Курир архива вести 23.02.2017

Педагог Јована Винчић: Поједини мушкарци у Србији нуде новац дечацима мигрантима за секс

Курир 23.02.2017
СУБОТИЦА - Педагог Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Јована Винчић изјавила је данас у Суботици да поједини мушкарци у Београду нуде новац малолетним дечацима мигрантима за сексуалне услуге. Јована Винчић је… »

Поплава витамина: Ево колико је воћа и поврћа потребно јести да бисте били здрави

Курир 23.02.2017
Људи који једу 10 порција воћа и поврћа дневно могу себи да продуже живот, показала је нова студија. Стручњаци лондонског Империјал колеџа су закључили да би таквим навикама у исхрани могло годишње да се спречи 7,8… »

Дачић: Обавестићу Вучића о иницијативи Марковића за изборе

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - Први потпредседник Владе и лидер СПС Ивица Дачић рекао је данас да разуме разлоге лидера ЈС Драгана Марковића за предлог да се одрже и парламентарни избори, те да ће иницијативу свог коалиционог партнера пренети… »

Ветеринар убица (44) из Новог Сада: Искасапио жену сатаром, осуђен на психијатријско лечење

Курир 23.02.2017
НОВИ САД - Новосађанин Александар Кустурић (44) који је сатаром убио своју супругу Даниелу Кустурић (43) 2014. године, осуђен је правоснажном првостепеном пресудом Вишег суда на психијатријско лечење у здравственој… »

Адвокат: Маровићев син званично затражио да издржава казну у Србији

Курир 23.02.2017
ПОДГОРИЦА - Здравко Беговић, адвокат Милоша Маровића, сина бившег високог функционера владајуће ДПС Светозара Маровића, изјавио је да његов брањеник, који је узео српско држављанство и поднео захтев да затворску казу… »

У ГСП потписан Уговор: Од септембра 12 нових минибусева превозиће школарце у Београду

Курир 23.02.2017
БЕОГРАД - У Градском саобраћајном предузећу (ГСП) Београд данас је потписан Уговор о набавци 12 нових аутобуса за превоз школске деце, а требало би да стигну до почетка следеће школске године. Вредност уговора је 1,16… »

Папа испрозивао вернике: Боље бити атеиста него лицемерни католик!

Курир 23.02.2017
Папа Фрања критиковао је неке од католичких верника, и поручио им да је боље бити атеиста него водити лицемеран двоструки живот. "Скандалозно је рећи једну ствар, а потом урадити другу. То је вођење двоструког живота. Има… »

Александра Суботић одлепила: Чабаркапа није био срећан на венчању

Курир 23.02.2017
Александра Суботић побеснела је када су јој у „Паровима“ показали јучерашњи број Курира, који је објавио ексклузивне фотографије из Централног затвора, са црквеног венчања њеног бившег љубавника Александра Чабаркапе… »

Стравичан призор код Бајине Баште: Дрина избацила тело мушкарца

Курир 23.02.2017
БАЈИНА БАШТА - У селу Бачевци, између Бајине Баште и Љубовије, уз десну обалу Дрине нађен је леш мушкарца старог око 35 година, чији идентитет за сада није утврђен. Тело је у води близу обале пронашао риболовац из… »

Приштина страхује од новог пораза: Засад без одлуке о захтеву за пријем у Унеско

Курир 23.02.2017
ПРИШТИНА - Заменик косовског министра спољних послова Ваљон Муртезај изјавио је да још није донесена коначна одлука о томе када ће Косово аплицирати за чланство у Унеско. Муртезај је рекао да косовске институције, пре свега… »