Извор: Свет архива вести 23.02.2017

Седам најчешћих проблема са косом због којих морате проверити своје здравље

Свет 23.02.2017
Ако вам се квалитет и изглед косе промене на неки од наведених начина, могуће је да је право време да се обратите лекару. Сува и ломљива коса може да указује на поремећај рада надбубрежне жлезде, сува и танка коса на… »

Прекинут одмор због тешког пада: Јелена Бин Драи се повредила на скијању

Свет 23.02.2017
Некадашња мисица, данас удата за арапског принца Саида бин Драија, била је на одмору с породицом у чувеном Сент Морицу и доживела незгоду. Јелена је на скијању доживела незгоду и озбиљно повредила ребра. Зато је, нажалост… »

Александра коначно признала: Имала сам секс са Младеном! И било ми је узбудљиво!

Свет 23.02.2017
Александри Суботић требало је доста времена да призна, али је вечерас ипак изјавила да је спавала са Младеном Вулетићем. Пошто јој је пуштен снимак у којем она прича о сексу са Младеном у претходном ријалитију, изговорила… »

Честитамо: Дуња Поповић родила сина! (фото)

Свет 23.02.2017
Данас се породила певачица Дуња Поповић, која је у јавности постала позната након свађе са Маријом Шерифовић у поуларном музичком такмичењу. Она је на свет донела сина, коме су њен супруг Владимир Живковић и она дали… »

Ана Дабовић наговарала Милицу да остави Симона: Сестре се често свађале због њега

Свет 23.02.2017
Кошаркашица Ана Дабовић пресрећна је што је њена сетсра Милица коначно оставила Симона Шиклића. Ана је дуго говорила сестри да остави Шилкића, али је ова није слушала. “Ани се Симон од почетка није допао. Кретао се… »

У току упис у Школу за новинаре – Александар Филиповић: Радујем се новим предавањима и новим познанствима!

Свет 23.02.2017
Пролећни семестар Школе за новинаре и уреднике у Цолор Пресс Групи почиње у суботу 4. марта. Овог семестра биће уписана 22. генерација Школе. Цолор Пресс Група као највећи издавач магазина у региону са 64 издања и 11… »

Милица Тодоровић открила да је трудна: Ово је трећи месец! Милош се веома радује! (видео)

Свет 23.02.2017
Милица Тодоровић у емисији ”Ексклузив” открила да је у трећем месецу трудноће! Наиме, она је у току интервјуа она је показала свој стомак, а на питање да ли је у другом стању, Милица је рекла: “Ово је трећи месец, не… »

Сузе у Пинковим звездама: Зорица Брунцлик расплакала Драгану Мирковић! (видео)

Свет 23.02.2017
У новој емисији музичког такмичења Пинкове звезде видећемо наставак сукоба између Зорице Брунцлик и Маје Николић. Фолк певачица је тражила заштиту и од продукције, а у једном тренутку је напала и Драгану Мирковић. С… »

Премијера „Дон Жуана“ у ЈДП: Сергеј и Војин, проверено добра комбинација

Свет 23.02.2017
Премијера представе „Дон Жуан“ Жан-Батиста Поклена Молијера у режији Горчина Стојановића је у недељу, 26. фебруара (20х) на сцени „Љуба Тадић“ Југословенског драмског позоришта. Слобода Мићаловић: Ћерке… »

Снимци из младости! Овако је Раста изгледао без дредова на почетку каријере! (видео)

Свет 23.02.2017
Популарни репер и члан жирија најгледанијег талент шоу програма ”Ја имам таленат”, Стефан Ђурић Раста када је започео своју музичку каријеру имао је другачију фризуру. О супругу Ане Николић снимљен је и кратак филм… »