Извор: Мој Нови Сад архива вести 23.03.2017

Руменачка улица у петак без воде

Мој Нови Сад 23.03.2017
У петак, 24. марта, од 8 до 15 сати без воде остаје део Руменачке, од улице Корнелија Станковића до улице Облачића Рада, због планираних радова на водоводној мрежи. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде… »

ФОТО: При крају радови на реконструкцији улице Делфе Иванић у Каћу

Мој Нови Сад 23.03.2017
Према тренутној динамици, радови готови почетком наредне недеље. Како јављају из кабинета градоначелника Новог Сада, Милош Вучевић обишао је данас радове на санацији саобраћајних површина у радној зони у насељу Каћ… »

Бесплатна припремна настава на новосадској Високој пословној школи

Мој Нови Сад 23.03.2017
Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду позива све средњошколце, будуће студенте, на припремну наставу за полагање квалификационог испита за упис у наредну школску годину. Настава ће се организовати по групама… »

Новосадски Дом здравља обележава Недељу здравих зуба

Мој Нови Сад 23.03.2017
Поводом обележавања Недеље здравих зуба, од 27. марта до 2. априла, под слоганом "И стоматолог је мој лекар" Дом здравља "Нови Сад" и ове године учествује у здравствено промотивној акцији. Ову манифестацију организује Градски… »

НОВИ САД: Полиција запленила марихуану, хероин и таблете

Мој Нови Сад 23.03.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова поднеће кривичне пријаве против осам особа из Новог Сада, Врбаса, Темерина, Черевића и Вајске, осумњичених за неовлашћено држање опојних дрога. На различитим локацијама у… »

Искључења струје за петак, 24. март

Мој Нови Сад 23.03.2017
Због радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Новом Саду, Сремској Каменици, Беочину, Ветернику, Сремским Карловцима и Ченеју. Нови Сад: - од 8 до 13 сати: Трг Републике 14, 16 и… »

Време данас: Сунчано и топло, највиша дневна у НС до 24°Ц

Мој Нови Сад 23.03.2017
Данас у Србији топло, с највишом дневном температуром од 22 до 26 степени. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и јак, југоисточни, а јутарња температура кретаће се од седам до 14 степени, саопштио је РХМЗ. У Новом Саду ће… »

Опрез: Лекови против болова могу бити опасни по здравље

Мој Нови Сад 23.03.2017
Одређени аналгетици повећавају ризик од срчаног застоја, упозоравају дански научници, који су у студији показали да су чешће коришћена средства против болова, као што су ибупрофен и диклофенак, у појединим случајевима… »

НСПМ: Вучић фаворит, следе Јеремић, Јанковић и Прелетачевић

Мој Нови Сад 23.03.2017
Нова српска политичка мисао је објавила истраживање јавног мњења по ком је Александар Вучић фаворит на председничким изборима, док се иза њега налазе Вук Јеремић, Саша Јанковић и Лука Максимовић. На питање за кога би… »

Једноставније до радних дозвола за рад у Словачкој

Мој Нови Сад 23.03.2017
Словачки парламент је после скандала са преварним радницима из Србије које су у фабрике у Словачкој доводиле сумњиве агенције, усвојио измене Закона о странцима којима убрзава поступак издавања радних дозвола, омогућава… »