Извор: Глас Западне Србије архива вести 28.03.2017

Радуловић: Избори за промену катастрофалне власти

Глас Западне Србије 28.03.2017
Ови избори су за промену катастрофалне власти коју води Александар Вучић у претходних пет година, ако вам је добро онда ништа, а ако није као нама онда треба да гласате против те политике, изјавио је председнички кандидат… »

Обрадовић: Имаћемо председника који има свој став

Глас Западне Србије 28.03.2017
Чачак - Као српски председник никада не бих потписао антиуставне бриселске споразуме, никада не бих потписао споразум са НАТО пактом, никада не бих потписао Закон о смањењу пензија, изјавио је председнички кандидат Двери… »

Миливоје Пенезић: Живим с метком у глави 20 година!

Глас Западне Србије 28.03.2017
Возио сам аутобус, а Милош ми је замерио што пред Божић нисам дао да унесе прасе Напао ме је наредних дана неколико пута, а онда је 27. марта из пиштоља пуцао у мене. Нема смрти без суђеног дана, закључио је јуче ујутро… »

Стаматовић, због нерегуларности изборног процеса, позвао на разговор опозиционе кандидате

Глас Западне Србије 28.03.2017
Чајетина (Златибор)- Један опозициони кандидат за предсдника Републике оптужен је да је убио свог најбољег пријатеља; другоме је супруга проглашена за вођу нарко клана у Београду, а он оптужен за саучесништво у убиству… »

Поповић: Преговоре о Косову и Метохији вратити у уједињене нације

Глас Западне Србије 28.03.2017
„Ни један Србин не може да буде слободан док сваки Србин на Косову и Метохији не буде слободан. Србија не може да буде слободна земља док Косова и Метохија не буду враћени под пуни суверенитет Србије“, рекао је проф. др… »

Реконструкција средње школе „Драгачево“ у току

Глас Западне Србије 28.03.2017
Лучани - Приликом посте радова на реконструкцији средње школе „Драгачево“ у Гучи директор Драган Тановић захвалио се Фондацији Новака Ђоковића која је донирала средства али и општини Лучани која је такође… »

Теретана на отвореном у Чачку

Глас Западне Србије 28.03.2017
Чачак – Под покровитељством општине и уз донације успешних локлних компанија, град на Морави је добио још једно место за рекрецију. У питању је теретана на отвореном која се налази у склопу Спортског центра "Младост". Ова… »

Ево шта вас очекује у Дневнику западне Србије

Глас Западне Србије 28.03.2017
У вечерашњем Дневнику западне Србије, који се емитује у 20:30 на регионалној телевизији Лав плус, гледаћете: - Здраве фирме – стабилне локалне заједнице – поручује Министар Кнежевић - Замена азбестних цеви у Ужицу… »

Рајевац и Ћурчић предводе асове у хуманитарној утакмици

Глас Западне Србије 28.03.2017
Ужице - Познати фудбалски тренери Милован Рајевац и Радован Ћурчић предводиће легендарне асове у хуманитарној утакмици која ће се 15. априла одиграти у Ужицу. Сав приход од улазница намењен је куповини најмодернијег… »

"Нема рупе на Љиг-Прељина, подмећу лажну слику"

Глас Западне Србије 28.03.2017
Потпредседница владе Зорана Михајловић, изјавила је да је слика велике рупе на ауто-путу Љиг – Прељина, која се појавила на друштвеним мрежама, потпуно лажна. Михајловићева је казала да је реч о фотографији из маја 2010… »