Predsednik Skupštine Beograda odgovorio na kritiku DS

Beta 07.06.2017

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da je odbornik Demokratske stranke Balša Božović bio obavešten o odlaganju sednice gradskog parlamenta i ocenio da je njegova današnja izjava o tome "skandalozna i puna politikanstva i proizvoljnih ocena".

Nikodijević je u saopštenju naveo da je odložio sednicu radi dodatnog usaglašavanja predloženog teksta plana generalne regulacije građevinskog područja opština Grocka, Palilula, Zvezdara i Voždovac, i da je to i navedeno u ranijem saopštenju.

On je dodao da je o tome obavestio sve šefove odborničkih grupa i Božovića lično i da se on složio s tim. 

Odbornici Demokratske stranke u Skupštini grada Beograda, Balša Božović i Zoran Alimpić izjavili su danas da je sednica gradskog parlamenta otkazana zbog nedostatka kvoruma i ocenili da su izbori jedino rešenje za "haos koji vlada u redovima vladajuće većine".

Božović je naveo da se nikada nije dogodilo da odbornici većine ne dođu na zakazanu sednicu Skupštine Beograda.

"Neprijatno sam iznenađen ovom izjavom Balše Božovića budući da za to nema nikakvih razloga, osim sticanja jeftinih političkih poena, jer sve što radimo je u interesu građana, pa je tako i ovog puta", naveo je Nikodijević.

(Beta, 06.07.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »