Извор: ОК радио архива вести 18.08.2017

Вучић стигао у Хан

ОК радио 18.08.2017
Врање - Председник Србије Александар Вучић са делегацијом високих државних функционера у петак се налази у посети Владичином Хану, где ће имати бројне активности. Председник републике је стигао у Владичин Хан нешто иза 10… »

Врање: Нови намет на вилајет

ОК радио 18.08.2017
Градско веће града Врања усвојила је измене одлуке о локалним административним таксама, којим се уводе два нова намета. Нове таксе ће се наплаћивати за доношење решења о регистрацији стамбене јединице и за услуге вођења… »

Миљана у суботу у Лондону!

ОК радио 18.08.2017
Након вишемесечне кампање и великог броја хуманитарних акција, грађани Врања и читаве Србије су успели да сакупе потребан новац за Миљану Ристић Станковић, која овог викенда полази у Лондон на трансплантацију костне… »

Вучић: Нови рок за Коридор 2018.

ОК радио 18.08.2017
Врање - Председник Србије Александар Вучић најавио је током посете Владичином Хану да ће јужни крак аутопута на Коридору 10 бити завршен најкасније почетком 2018. године. Обилазећи радове на мосту „Врла“ у Владичином… »

Џаба и улазак у СНС: У чијем су интересу дани Врања?

ОК радио 18.08.2017
Представници локалне власти су потпуно игнорисали моју понуду извођача за предстојеће „Дане Врања“, иако је била много повољнија од оне која је усвојена, тврди за ОК Радио Марко Спирић, који се бави естрадним… »

Барселона: Терористи планирали да минирају комби и направе још већи покољ

ОК радио 18.08.2017
Шпанска полиција је потврдила да су нападачи из Барселоне покушали да активирају и бомбу у комбију којим су усмртили 14 људи, преносе локални медији. Како наводи Ел Паис, план је пропао због експлозије у Алканару што је… »

Умро током вожње, па изазвао судар

ОК радио 18.08.2017
НОВИ САД - Један мушкарац погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила данас око подне у Новом Саду, потврђено је у полицији. Према првим подацима са лица места, мушкарцу који је управљао аутомобилом је позлило током… »

Филмски опљачкан стадион у Прокупљу!

ОК радио 18.08.2017
Несвакидашња пљачка у граду на Топлици. Лопови су провалили у просторије ОФК Топличанин и из клуба је однето све што је овај фудбалски тим имао, па и лопте! Да све буде још горе, провалници су млађи малолетници и сви имају… »

МУП: Ухапшен мушкарац због убиства раднице "НИС Петрола"

ОК радио 18.08.2017
Припадници МУП у Београду расветлили су убиство раднице "НИС Петрола“ К.К. и ухапсили М.С. (1982) осумњиченог да је 25. маја починио то кривично дело. Постоје основи сумње да је М.С. на бензинској пумпи „НИС Петрола“ у… »

Хиљаде на улицама Барселоне: "Не плашим се!"

ОК радио 18.08.2017
Барселона -- Више хиљада људи, међу којима су и шпански краљ и премијер, окупило се на главном тргу у Барселони, где су минутом ћутања одали пошту жртвама напада. Присутни су шпански краљ Филип ВИ, премијер Маријано… »