Извор: Југмедиа архива вести 01.09.2017

Прваци и деца миграната

Југмедиа 01.09.2017
У четири пиротске основне сколе у нову школску годину кренуло је и 31. дете из мигрантских породица, узраста од 7 до 14 година. У Основној сколи “Дусан Радовиц “ наставу ће похадјати десеторо, у “Вуку Караџићи“… »

Раднике издало стрпљење, туже државу Уставном суду

Југмедиа 01.09.2017
Радници пропалих друштвених фирми који се пуних осам година скоро сваког петка окупљају испред Градске куће у Нишу због заосталих плата, најавили су данас да више неће чекати на договор са Владом Србије око исплате плата… »

ДАЧИЋ НА РОШТИЉИЈАДИ Немамо атомску бомбу, али имамо гостопримство

Југмедиа 01.09.2017
Србија није економски и војно најразвијенија земља, Србија нема атомску бомбу да би се неко од ње плашио, али има свој шарм, брендове, гостопримство и то је оно што привлачи људе из целог света, а овакве манифестације… »

Лекарски конзилијуми у ЗЦ Врање радиће до краја године

Југмедиа 01.09.2017
Конзилијарни прегледи онколошких болесника у ЗЦ Врање ипак ће бити организовани и у септембру, иако је било најваљено да неће заседати и да пацијенти морати да их обаве у Нишу, потврђено је данас Југмедии. Тако ће бити све… »

Роштиљијада помирила Цветановића и Бату Гашића? (ВИДЕО)

Југмедиа 01.09.2017
Иако се председник Србије Александар Вучић на отварању Роштиљијаде жалио како не може да помири лесковачког и крушевачког лидера напредњака Горана Цветановића и Братислава Гашића, изгледа да је помирење пало управо… »

Синиша Станчић по други пут подучава фудбалере у Кини

Југмедиа 01.09.2017
Овај амбициозни фудбалски стручњак из Лесковца отишао је у Кину, односно, Хон Конг, на позив Фудбалске Академије ове велике и многољудне земље, потписавши уговор, као и предходни пут, на годину дана. Он је, заправо, први… »

Леони донирао школи у Дољевцу намештај од 10.000 евра

Југмедиа 01.09.2017
Компанија “ Леони “ поклонила је Основној школи „Вук Караџић“ у Дољевцу школски намештај вредан више од 10.000 евра, а представници компаније уручили су дјацима првацима те школе комплете са школским прибором… »

Бора Станковић и кроз пантомиму

Југмедиа 01.09.2017
У оквиру шестог Међународног фестивала пантомиме – П(х)антомфест, који ће бити одржан у Врању 22. и 23. септембра, премијерно ће бити изведена представа пантомиме по мотивима приче Борисава Боре Станковића „Прва… »

Смањите брзину, полиција поред школа

Југмедиа 01.09.2017
Припадници саобраћајне полиције у Врању појачаће контролу поред школа, упозоравати возаче да смање брзину, а ученике подучавати саобраћајним правилима. Реч је о акцији на нивоу Србије под називом “Школа” Она… »

Осам игралишта за најмлађе у Врању

Југмедиа 01.09.2017
Радови на изградњи дечјег игралишта у Врању почели су данас у доњем делу града, једног од осам таквих терена. Према речима председника Спортског савеза у Врању Небојше Цветковића, биће изграђено укупно осам игралишта… »