Извор: Југмедиа архива вести 01.09.2017

Првацима честитке и поклони од градоначелника Цветановића

Југмедиа 01.09.2017
Поводом почетка школске године, градоначелник Лесковца Горан Цветановић посетио је Основну школу „Светозар Марковић“ где је ђацима првацима уручио поклоне и пожелео успешан почетак школовања. Он је том приликом… »

КОМПЛЕКС АПОСТОЛОВИЋ У етно бајку преселио се мирис РОШТИЉИЈАДЕ (ВИДЕО)

Југмедиа 01.09.2017
Дрво, вода, камен, цвеће, заборављени предмети предака, кућице налик на брвнаре, музика, пиће, танцање, пљескавице и ражањ и ужурбани конобари са препуним овалима и мирисима специјалтета лесковачког роштиља и печења… »

Шта све можете купити на Роштиљијади осим роштиља

Југмедиа 01.09.2017
Поред богате понуде специјалитета са роштиља, лесковачка Роштиљијада пребогата је и другим понудама са тезги и штандова, поређаних у другом делу Булевара ослобођења у центру Лесковца. Овде се нуди, буквално, све и… »

ТЕЖАК УДЕС У ПРОКУПЉУ Повређени младић и девојка

Југмедиа 01.09.2017
У саобраћајној несрећи у Прокупљу, две особе које су се превозиле на мотокциклу задобиле су тешке телесне повреде, у судару са путничким аутомобилом који се догодио ноћас нешто после поноћи. Младић и девојка који су се… »

БЕЗ УЗБУНЕ Ако наредних дана чујете сирене

Југмедиа 01.09.2017
Сектор за цивилну заштиту Града Лесковца обавештава све грађане да ће се у наредном периоду у одређеним деловима града чути сирена за узбуњивање, због радова на редовном одржавању. Иако није објашњено колико ће се… »

Први Фестивал електронске музике у Лесковцу

Југмедиа 01.09.2017
Удружење ,,ТоморровЛЕ’’ организатор је првог Фестивала електронске музике у Лесковцу под називом ТоморровЛе, који ће се одржати 23. Октобра ове годидне у СРЦ Дубочица са ДЈ-евима попут Ерицк Каселл, Диволли & Марквард… »

Сећате ли се Роштиљка? Ево шта му се десило…

Југмедиа 01.09.2017
Још давне 1994. године у време Роштиљијаде кренуо је возић са три вагона кога је вукао трактор пресвучен у локомотиву и био је права атракција за туристе, али и саме Лесковчане. Последњи пут на улицама Лесковца виђен је… »

Атомско склониште: Данас живимо у подрумима

Југмедиа 01.09.2017
Малобројна али одабрана публика вечерас је уживала у добром старом рокенролу на концерту групе „Атомско склониште“, једном од најбољих рок бендова бивше Југославије. Међу публиком су углавном биле средње генерације… »

УПСС: Чамац са странкама пуштен низ Нишаву

Југмедиа 01.09.2017
Трибина „Градјанин под ударом система“ коју је Удружени покрет слободних станара (УПСС) организовао синић у амфитеатру на нишавском кеју започела је симболичним пуштањем у реку квадрата стиропора у који су биле пободене… »