Извор: Инсајдер архива вести 11.09.2017

Годишњица напада на куле "близнакиње"

Инсајдер 11.09.2017
Данас се обележава 16. годишњица терористичких напада на САД, када је живот изгубило око 3.000 људи. Комеморацију ће први пут предводити Доналд Трамп. Жртве терористичког напада су страдале пошто су два отета авиона… »

Саша Мирковић осумњичен да је учествовао у проневери око 117 хиљада евра (ВИДЕО)

Инсајдер 11.09.2017
МУП је потврдио да је некадашњи челник Зајечара, бивши посланик и члан СНС-а Саша Мирковић ухапшен по налогу Основног јавног тужилаштва у Зајечару. Ухапшена је још једна особа, под сумњом да су она и Мирковић… »

И Харадинај предлаже унутрашњи дијалог

Инсајдер 11.09.2017
Рамуш Харадинај, који је данас званично преузео дужност косовског премијера, каже да дијалог са Београдом нема алтернативу, али да пре његовог наставка треба одржати унутрашњи дијалог на Косову. У интервјуу за Глас Америке… »

КРИК: Суд наложио да фирма повезана са Синишом Малим држави врати земљу

Инсајдер 11.09.2017
Привредни суд у Панчеву донео је првостепену пресуду којом је наложио да се држави врати десет хектара земље у близини Вршча коју су градоначелник Београда Синиша Мали и чланови његове породице нелегално присвојили пре… »

Јанковић: Медијска пажња која је посвећена одласку Теодоровића и Ивошевића из ПСГ, сигнал да власт страхује

Инсајдер 11.09.2017
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић изјаво је да је ПСГ напустило троје од 93 оснивача, а да је у међувремену статус оснивача добило троје нових људи. Јанковић је у писаној изјави за лист "Данас" од… »

Барселона: Стотине хиљада људи на скупу за отцепљење Каталоније

Инсајдер 11.09.2017
Хиљаде демонстраната окупило се у Барселони тражећи отцепљење тог региона од Шпаније, три недеље уочи заказаног референдума о независности. Око 400.000 људи учествује у демонстрацијама у Барселони, док се све више… »

Ирма оставила без струје седам милиона домаћинстава у САД

Инсајдер 11.09.2017
Готово 7,2 милиона домаћинстава и фирми остало је без струје у више држава на југоистоку САД кроз које данас пролази тропска олуја Ирма. Највећи део корисника без струје је у америчкој држави Флориди. Званичници су… »

Савет безбедности УН вечерас о санкцијама Кореји

Инсајдер 11.09.2017
Савет безбедности УН ће вечерас гласати о нацрту резолуције којом се Северној Кореји после шесте нуклеарне пробе додатно пооштравају санкције, саопштиле су су УН. САД су поделиле чланицама Савета безбедности УН ревидиран… »

Преминула Биљана Вујасиновић Зец, уредница Првог програма Радио Београда

Инсајдер 11.09.2017
Главна и одговорна уредница Првог програма Радио Београда Биљана Вујасиновић Зец преминула је после краће и тешке болести у 52. години, пренела је данас Радио-телевизија Србије. Биљана Вујасиновић Зец је рођена 9. октобра… »

Поново уништена табла са натписом НДНВ-а

Инсајдер 11.09.2017
Непознати починиоци поново су уништили таблу са натписом Независног друштва новинара Војводине (НДНВ), саопштило је данас то удружење. "Током викенда је поново, по ко зна који пут, уништена табла са натписом НДНВ-а. Табла… »