Извор: Дневник/Војводина архива вести 05.10.2017

Беочин: Тражи се партнер да заврши грађевину

Дневник 05.10.2017
БЕОЧИН: Општина Беочин објавила је оглас за инвеститоре заинтересване да заврше објекат у центру места започет пре више година, када су изграђени само темељи и први спрат. За потребне информације може се доћи лично у… »

Сербиа Фасхион Веек поносно чека домаће колекције у новембру

Дневник 05.10.2017
НОВИ САД: Једина лиценцирана Недеља моде у Србији и највећи модни догађај у Југоисточној Европи „Сербиа Фасхион Веек”, уз учешће више од 50 креатора из целог света, биће одржана од 20. до 26. новембра у Новом Саду, а… »

Рума: Гласови грађана определили пројектно финансирање

Дневник 05.10.2017
РУМА: Како је саопштено, локална самоуправа Руме финансираће пет пројеката који су добили највише гласова грађана – изградњу лифта у Дому здравља Рума, набавку ормарића за ђаке у школама: „Иво Лола Рибар”, „Душан… »

Бечеј: Кредитом измирен дуг за гас

Дневник 05.10.2017
БЕЧЕЈ: После два и по месеца паузе састала се Скупштина општине Бечеј, а за згуснути дневни ред било је потребно више сати рада, без паузе. Готово уобичајено, ниједна одлука није била једногласна. Председник СО Бечеј мр… »

Нови Кнежевац: Успех на тркама запрега паса

Дневник 05.10.2017
НОВИ КНЕЖЕВАЦ: Чланови „Следог спорт клуба Србија” из Новог Кнежевца учествовали су на међународном такмичењу у тркама паса са запрегама у месту Дунахарасти у суседној Мађарској и постигли запажен успех. На… »

Поново ради Народна кухиња у Новом Бечеју

Дневник 05.10.2017
У општини Нови Бечеј од 2013. године током зиме спремају се топли оброци. Са првобитних 150 корисника, број се повећао на 225 из сва четири насељена места ове банатске општине. Храна се од понедељка дели на четири пункта… »

Уклања се Мозаик за Гиниса

Дневник 05.10.2017
НОВИ САД: Почело је уклањање великог Мозаика за Гиниса, који су на Тргу слободе прошлог викенда направили волонтери Хуманитарно-еколошке организације "Чепом до осмеха". То, нажалост, значи да суграђани више неће моћи… »

Одговорно понашање тренинг и за родитеље

Дневник 05.10.2017
НОВИ САД: Родитељи који желе да побољшају однос с дететом имају могућност да унапреде родитељске вештине кроз тренинге које организује тим психолога Жане Ердељан, специјалисте психосоцијалног приступа у социјалном раду… »

Дневник и Вулкан издаваштво дарују књиге

Дневник 05.10.2017
НОВИ САД: Издавачка кућа „Вулкан издаваштво”, у сарадњи с „Дневником”, у наредном периоду дариваће читаоце нашег листа с две књиге. Два читаоца, која се данас од 13 до 13.05 часова прва јаве на телефон… »

Стрељачки клуб жели да омасови чланство

Дневник 05.10.2017
НОВИ САД: Ученици седмог разреда Основне школе „Милош Црњански” су у склопу ваннаставних активности у стрељани Клуба „Младост” на Новом насељу имали час гађања ваздушном пушком. Дечаци и девојчице су били… »