Извор: Прва/Друштво архива вести 05.10.2017

Представљамо вам највеће заблуде о хороскопу: Подзнак превладава после тридесете? Потпуно нетачно!

Прва 05.10.2017
Астрологија никада није званично прихваћена као наука, али је људи практикују од првих зачетака цивилизације. С временом свако је додавао у тумачења шта му се учинило битним, па су се уврежиле бројне заблуде. ДЕЦА… »

Знаћете како да спасите брак! Ескорт дама открила шта мушкарци заиста желе од својих супруга!

Прва 05.10.2017
После њених тајни и савета, све ће вам бити јасније. Аустралијска елитна ескорт девојка Саманта КС каже да јој мушкарци долазе јер траже некога ко их неће осуђивати, биће нежан према њима или да им прави друштво… »

Вибер променио групни чет

Прва 05.10.2017
Вибер, једна од водећих глобалних апликација за размену порука, данас представља сет ажурираних функција за четовање: могућност да администратори групних четова издвоје одређене поруке, слање групних одговора и креирање… »

Научници открили састојак пива који подиже расположење

Прва 05.10.2017
С обзиром на то да нас одређена храна чини срећнима, немачки научници испитивали су шта је најзаслужније за подизање расположења. Према резултатима њиховог истраживања реч је о хордеину који се налази у пиву, а који… »

Да ли бисте носили патике које личе на српске опанке? (ФОТО)

Прва 05.10.2017
Многи сматрају да се патике неће допасти већини популације. Шпански бренд Лоеве одушевио је публику Фасхион Веек у Паризу, лансиравши нови модел патика које су одмах прозване “обућом за елфове” (елф схоес), баш због… »

Добродошли у Гитхорн, село из бајке у коме нема улица!

Прва 05.10.2017
У холандској провинцији Оверејсел налази се Гитхорн, село које се често назива "Венецијом Севера". Гитхорн је основан у средњем веку, тачније око 1230. године, када су у овај део Европе стигле избеглице с Медитерана, пише… »

Завршен фестивал филмске фантастике: Награда публике Јанку Ђурићу за филм "2116"

Прва 05.10.2017
Пројекцијом филма "Чарлстон за Огњенку", у част недавно преминулог режисера Уроша Стојановића, синоћ је свечано затворен 11. Фестивал српског филма фантастике у Дому омладине Београда. Ово је уједно била прва пројекција… »

Три романа Халеда Хосеинија у једној књизи у продаји од 6. октобра

Прва 05.10.2017
Лагуна је припремила луксузно издање романа Халеда Хосеинија. Три романа – „Ловац на змајеве“, „Хиљаду чудесних сунаца“ и „А планине одјекнуше“ – сада можете наћи у једној књизи и по сјајној цени. Након… »

Љути смути који убрзава метаболизам

Прва 05.10.2017
У постизању и одржавању добре форме веома нам је важно да убрзамо метаболичке процесе. Састојци овог напитка ће вам помоћи у томе. Смути је одличан начин да у своју исхтану уврстите што више различитих, здравих, чак и… »

Белинијева „НОРМА“ отвара Метрополитен сезону 2017/18: 7. октобра у биоскопу Цинеплекскс УШЋЕ Шопинг центар

Прва 05.10.2017
Нова сезона директних преноса Метрополитен опера 2017/18 отвара се у суботу 7. октобра од 19 часова новом продукцијом Белинијевог ремек-дела „Норма”, у биоскопу Цинеплекскс УШЋЕ Схоппинг Центер. Сви љубитељи опере имаће… »