Извор: Персонал магазин архива вести 11.10.2017

Машталице – онлине аудио-приче за децу

Персонал магазин 11.10.2017
Компанија Вип мобиле, у сарадњи са издавачком кућом Креативни центар, представила је он-лине колекцију аудио-прича намењену деци предшколског узраста, под називом Машталице. Аутори прича су домаћи афирмисани писци и… »

Лажни профили и сајбер преваранти

Персонал магазин 11.10.2017
Упркос чињеници да свака трећа особа користи услуге и апликације за онлајн забављање, немају сви корисници позитивно искуство. Најновије истраживање из компаније Касперски Лаб указује на чињеницу да људи који…. Упркос… »

Логитецх представио БРИО 4К СТРЕАМ ЕДИТИОН камеру

Персонал магазин 11.10.2017
Логитецх представља Логитецх® БРИО 4К СТРЕАМ ЕДИТИОН. Ова нова Ултра ХД 4К камера омогућава стварање упечатљивих ливе стреаминга за гејминг и емитовање, хватајући и најмање детаље фацијалне гестикулације у… »

Успех Цомбис НеоСтартупа

Персонал магазин 11.10.2017
На Цомбис конференцији представљена је прва од досадашње три имплементације иновативног система за сигурност и квалитету ваздухопловних компанија, који је настао у Цомбисовом интерном стартупу. Водећи пружалац ИТ услуга у…… »

Телевизија до 2020. године: 50% гледања садржаја одвијаће се на мобилним уређајима

Персонал магазин 11.10.2017
Компанија Ерицссон представила је осмо издање свог годишњег ЦонсумерЛаб ТВ & Медиа извештаја које доноси резултате у погледу огромног раста у погледу гледања телевизијског и видео садржаја и тренутне промене…. Компанија… »

Пријави се за „ЛевелУп” и дођи спреман на „ЈобФаир”!

Персонал магазин 11.10.2017
„ЛевелУп — Подигни ниво својих вештина!” је дводневни семинар професионалних вештина који се одржава 28. и 29. октобра у оквиру тринаестог Сајма послова и пракси за студенте и дипломце „ЈобФаир17…. „ЛевелУп —… »

Четврта индустријска револуција и проширена реалност на Синергији 17

Персонал магазин 11.10.2017
У сусрет Синергији 17, компанија Мицрософт најављује бројне новитете у програму и садржају конференције, ексклузивна предавања која ће се први пут чути у Београду и најактуелније теме које ће учеснике…. У сусрет Синергији… »

Компанија иЛекс уз помоћ ИБМ Цлоуд-а дизајнирала четбот за студенте права

Персонал магазин 11.10.2017
Мађарска старт-ап компанија иЛекс, која пружа иновативна правна решења средњим и великим предузећима, користила је ИБМ Цлоуд решења како би дизајнирала четбот (цхатбот) Лекси намењен студентима права, као и корисницима…… »