Извор: РТ Крагујевац архива вести 18.11.2017

Нема ванредних парламентарних избора

РТ Крагујевац 18.11.2017
Парламентарни избори биће одржани кад за њих буде било време, а београдски избори редовно – у марту, одлучио је Главни одбор Српске напредне странке на предлог лидера партије Александра Вучића. Пре седнице Главног одбора… »

Сват пуцао из возила код „Чика Даче“ – одузет пиштољ

РТ Крагујевац 18.11.2017
Припадници Полицијске управе Крагујевац, одузели су гасни пиштољ, којим је у свадбеној колони пуцано из возила. Полицајци су зауставили колону сватова, код стадиона „Чика Дача“, и код 28-годишњег младића из… »

Пожар у Клиничком центру Крагујевац

РТ Крагујевац 18.11.2017
У Клиничком центру у Крагујевцу данас поподне избио је пожар, а дим који се ширио узнемирио је пацијенте и суграђане. Пожар је угашен, није било повређених нити угрожених пацијената. Узрок пожара биће утврђен наредних… »

Нови правилник за одложено плаћање робе

РТ Крагујевац 18.11.2017
Од данас је на снази нови правилник за трговце, који продају робу или услуге на одложено плаћање. Новим правилником законодавац жели да натера трговце да у обрасцу прецизно евидентирају да ли ће наплаћивати камату, висину… »

Ивица Момчиловић на челу Социјално-економског савета

РТ Крагујевац 18.11.2017
У наредних годину дана Социјално-економским саветом Крагујевца, председаваће Ивица Момчиловић, члан Градског већа за локалну самоуправу и помоћник градоначелника. Ово тело чији је циљ остваривање економских и социјалних… »

Јесењи турнир у боћању

РТ Крагујевац 18.11.2017
Боћарски клуб особа са инвалидитетом „Алка“, организовао је у Спортској хали Парк у Крагујевцу, турнир на коме су, поред чланова боћарских клубова и Удружења особа са инвалидитетом из Крагујевца, учествовали и клубови из… »

Раднички нерешено са Бежанијом

РТ Крагујевац 18.11.2017
Фудбалери Радничког, у 14. колу Прве лиге Србије, играли су данас нерешено на стадиону Чика Дача са екипом Бежаније из Београда 1:1. Раднички је нанизао пет утакмица без победе. Раднички је освојио бод у последњој утакмици… »

До сада 31 професионални управник зграда

РТ Крагујевац 18.11.2017
Завршена је прва и друга обука за стицање лиценце за професионалне управнике зграда, тако да је регион Шумадије и Поморавља добио 31-ог професионалног управника зграда. Са лиценцом могу да се запосле код неког или да сами… »

ЕУ и Крагујевац партнери у оснаживању цивилног друштва

РТ Крагујевац 18.11.2017
Град Крагујевац један је од пет градова у Србији потписника Меморандума о сарадњи у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД) који финансира Европска Унија, а спроводи Развојни програм… »

У Шумарицама одата почаст 1300 каплара

РТ Крагујевац 18.11.2017
Крај споменика 1300 каплара у Шумарицама, положени су венци и цвеће, у част проласка четири чете Скопског ђачког батаљона кроз Крагујевац на фронт код Колубаре. У Крагујевцу је обележено 103 године од проласка четири… »