Извор: Мој Нови Сад архива вести 26.11.2017

Искључења струје за понедељак, 27. новембар

Мој Нови Сад 26.11.2017
Због радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Новом Саду, Беочину и Раковцу. Нови Сад: - од 8 до 12 сати: повремено у Бате Бркића 26-34; Браће Дроњак 15-17; Семафор на углу Бате… »

Поуздани знакови да је време да окончате везу

Мој Нови Сад 26.11.2017
Према мишљењу психолога, ових шест знакова најбоље показују да сте у вези са погрешном особом. Сталне свађе Нормално је да се сви парови свађају, али уколико су те свађе честе и настају око ситница, можда је време да се… »

ФОТО: Друга "Забијачка" одржана у Будисави

Мој Нови Сад 26.11.2017
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно је са чланом Градског већа за културу Далибором Рожићем присуствовао манифестцији "Забијачка" која се по други пут одржава у приградском насељу Будисава, а у организацији… »

Недељни хороскоп за период од 27. новембра до 3. децембра

Мој Нови Сад 26.11.2017
Сазнајте шта ваш знак очекује у љубави, на послу, каквог ћете здравља бити и шта вам саветује астролог. ОВАН ЉУБАВ: Можда ћете се осећати тупо и незаинтересовано за нека значајнија љубавна предузимања. То је резултат… »

"ВИНТЕР ФЕСТ": Ево шта све можете пронаћи у дрвеним кућицама на Тргу слободе (ФОТО)

Мој Нови Сад 26.11.2017
Од куваног вина и аустријских кобасица, до природне козметике и "дрвета среће и новца" Други по реду "Новосадски Винтер фест" отворен је у четвртак, 23. новембра, на Тргу Слободе, а мишљења о овој манифестицији међу… »

УЛОВЉЕНИ СТЕ: Ово су места на којима мушкарци најчешће варају

Мој Нови Сад 26.11.2017
Ако вам каже да излази са пријатељима, а ваш сексуални живот је испод сваког нивоа, јасно је да вас вара. Нека места као да су створена за проналазак потенцијалних партнера за једну ноћ. После великог скандала с интернет… »

СФВ: Висока мода поново оставила публику без даха (ФОТО И ВИДЕО)

Мој Нови Сад 26.11.2017
Претпоследње ревијално вече Сербиа Фасхион Веека обележиле су реакције публике које се не виђају на догађајима овог типа. Фантастичне ревије оставиле су јак утисак на публику да би на крају, атмосфера ескалирала у овације… »

Газирана пића, па чак и вода, гора него што сте мислили

Мој Нови Сад 26.11.2017
Испитивање Института за медицинска истраживања показало је да половина грађана Србије пије искључиво флаширану воду. Од тог броја чак 47 одсто њих пије газиране воде. Професор др Марија Глибетић из Института за… »

Узми и/или остави у Бесплатној радњи и Ормарићу размене у ЦК13

Мој Нови Сад 26.11.2017
Поводом Међународног дана без куповине Омладински центар ЦК13 позива све заинтересоване да се у понедељак 27.новембра, укључе у солидарну размену и на тај начин искажу протестни став поводом јачања конзумеризма и… »

ЕКСИТ: Још четири дана траје гласање за Европске фестивалске награде

Мој Нови Сад 26.11.2017
Фестивал ЕКСИТ и његова три регионална фестивала Лета љубави освојили су ове године чак пет номинација на престижним Европским фестивалским наградама, а легенде светске музичке сцене, али и бројне домаће познате личности… »