Савић: Добар ватерполо, тврда утакмица

Бета 12.12.2017

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић оценио да је вечерашња утакмица против Црне Горе играна на високом нивоу, али да је било евидентно да су играчи обе селекције били изморени.

"Тврда утакмица. Показало се да оба тима измучена тешким календаром и клупском сезоном. Са друге стране добар ватерполо. Добар завршетак ове године за нашу селекцију. Честитке обема екипама, федерацији и публици", рекао је Савић новинарима после утакмице.

Ватерполо репрезентација Србије победила је вечерас у Нишу Црну Гору са 7:4 у другом колу Групе А Светске лиге.

"Очекиван ток игре, стршан приступ Црне Горе, али знали смо шта да очекујемо од њих. Срећан сам што смо успели да добром одбраном и исподпросечним нападом остваримо победу. Толико од нас у Светској лиги. Реч дајемо млађим снагама, али ту смо ако затреба", казао је капитен Филип Филиповић.

Голман&нбсп;Гојко Пијетловић оценио је да је утакмица била напорна

"Физички напорна утакмица, доста напорнија од уобичајених. Имају нови Јадранов стил игре, с чврстом одбраном, али и ми смо играли одлично одбрану, задовољан сам победом и игром", рекао је Пијетловић.

Центар Душко Пијетловић рекао је да је екипа могла да прими мање голова.

"Црногорци су млад тим, жељан доказивања, али добили смо их без великих осцилација. Могли смо и мање голова да примимо. Хтели су на снагу да победе, али смо их смирили и привели утакмицу крају", рекао је Душко Пијетловић.

(Бета, 12.12.2017)

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Спорт, најновије вести »