Извор: Правда архива вести 12.12.2017

Ово је данас ударна вест у Русији: Коначно су слетели, цела земља слави! (видео)

Правда 12.12.2017
Већина руских трупа које су изводиле антитерористичке операције у Сирији, укључујући и стратешке бомбардере Ту-22 и авионе типа (авакс) Бариев А-50, почеле су да пристижу у Русију након што су имали одлучујућу улогу у… »

Амнести тешко оптужује! ЕУ је саучесник у злостављању миграната у Либији

Правда 12.12.2017
Земље чланице Европске уније су саучеснице у злостављању миграната у Либији, наводи организација за заштиту људских права "Амнести интернешенел" у последњем извештају. У најновијем извештају ова организација оптужује… »

Јовановић: Поглавље 30. обавезаће Србију да уведе санкције Русији (видео)

Правда 12.12.2017
„Поглавље 30 у преговорима Србије и Европске уније подразумева да Србија обезбеди слободан промет генетски модификованих производа и да раскине све споразуме о слободној трговини са земљама које нису чланице ЕУ, међу којима… »

Чим су Руси отишли: Терористи се уједињују у Сирији, креће офанзива!

Правда 12.12.2017
Веће сиријске терористичке групе „Хајат Тахрир аш Шам“, „Ахрар аш Шам“ и друге ујединиле су се под именом „Џејш ел Фатх“ и намеравају да након повлачења руске војске из Сирије пређу у офанзиву у провинцији… »

Изненадни удар ИД на западној страни Еуфрата: Терористи напали неколико села, заробили војнике саа (мапа)

Правда 12.12.2017
Терористичка организација Исламска држава извела је данас изненадни контранапад на западној обали Еуфрата и успела да уђе у неколико села која су била под контролом Сиријске арапске армије. Терористи тврде да су напали села… »

Ким ЏОНГ УН спрема страву и ужас: Ово оружје је катастрофално у сваком погледу!

Правда 12.12.2017
Пет месеци пошто је Пјонгјанг обавио своју прву ракетну пробу 2006, америки обавештајци су обавестили Конгрес да Северна Кореја ради на још опаснијем оружју. Сарадници Ким Џонг Уна су набавили узорке малих богиња и… »

Хути збрисали саудијски конвој: Возила у пламену, побијени војници, Хути славе победу (видео)

Правда 12.12.2017
Борци покрета Хути напали су конвој саудијске коалиције северно од луке Мока и нанели непријатељу тешке губитке. У нападу је уништено шест војних возила, а убијено је 10 војника саудијске коалиције. Реч је о покушају Хута да… »

Брнабић обећава: Бољи живот 2018. године

Правда 12.12.2017
Премијер Ана Брнабић каже да ће грађани Србије живети боље у 2018. години и истиче да је сигурна да сви грађани, који објективно посматрају ствари, виде напредак у сваком сегменту друштва. Додала је да се нада ће наредне… »

Ближи се Ноћ књиге: Идеална прилика за све љубитеље писане речи!

Правда 12.12.2017
Недеља пред нама донеће радост свим љубитељима писане речи. У петак, 15. децембра у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама Делфи од 17 сати до поноћи одржаће се седамнаеста регионална манифестација Ноћ књиге. Ово… »

Руси евакушу амбасаду: Саудијци спремају офанзиву на непријатељску престоницу, хаос се ширим земљом (видео/мапа)

Правда 12.12.2017
Русија је дана евакуисала своје дипломате из Јемена, а послови амбасаде ће се примвремено обављати у Ријаду. Одлука Москве донета је због све теже ситуације у Сани након убиства председника Абдулаха Салеха, појачаног… »