Извор: Југмедиа архива вести 14.12.2017

Качару продужен притвор до 30 дана због посебних околности

Југмедиа 14.12.2017
Градском већнику Браниславу Качару (27) који је ухапшен пре два дана због основане сумње да је извршио кривично дело трговина утицајем, Основно јавно тужилаштво у Ниш продужило је притвор на 30 дана. Према наводима… »

Дрес код и регистрација пореских обвезника

Југмедиа 14.12.2017
Градско веће Врања усвојило је Кодекс понашања службеника и намештеника локалне самоуправе, којим се прецизније прописује начин и понашање запослених у наступу према странкама, у циљу приближавању рада градских служби… »

Лесковцу захвалница за изузетан допринос запошљавању

Југмедиа 14.12.2017
Граду Лесковцу данас је у Београду уручено признање у виду захвалнице за изузетан допринос запошљавању у 2017. години на нивоу локалних самоуправа. У име града захвалницу је примила заменица градоначелника Јасмина… »

Лесковац поново у Председништву СКГО

Југмедиа 14.12.2017
Град Лесковац изабран је поново за члана Сталне конференције градова и општине ( СКГО ) на јуче одржаној 45. изборној скупштини тог тела као и Савеза градова и општина Србије, саопштено је данас из кабинета лесковачког… »

Два покушаја самоубиства у једном дану ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА?! Три самоубиства у Лесковцу за неколико дана, сваки дан неко…

Југмедиа 14.12.2017
Шездесетједногодишњи мушкарац из села у близини Кршумлије пуцао је јуче себи сачмаром у груди, док је једна Куршумлијка након свађе са супругом себи пререзала вене. Како пишу медији, мушкарац је хитно пребачен и… »

Контролор испрскао сузавцем путника у градском аутобусу

Југмедиа 14.12.2017
Један од контрола градског превоза испрскао је путника сузавцем јутрос око 10 сати у аутобусу који саобраћа на линији Његошева-Доњи Комрен, потврдио је директор нишке Дирекције за јавни превоз Саша Петронијевић. „Путник… »

Оваква саобраћајка се не виђа баш сваки дан

Југмедиа 14.12.2017
Возило интервентне полиције у Нишу забило се у излог једне од продавница, а успут је на тротоару покупило и један саобраћајни знак. Инцидент се десио пре пола сата, преко пута „Старе Србије“ у Душановој улици, а фотографије… »

Ротаријанци донирали власотиначком Дому здравља даску за транспорт

Југмедиа 14.12.2017
Представници Ротари клуба Лесковац уручили су данас Хитној служби Дома здравља у Власотинцу спиналну даску за транспорт болесника са повредама кичме. Како је Хитној служби власотиначког Дома здравља оваква даска била преко… »

Заштита деце приоритет града

Југмедиа 14.12.2017
У Врању је данас потписан локални међусекторски споразум за заштиту деце од насиља, злостављања и занемаривања на подручју града, у складу са уставним начелима,правима и законима Републике Србије, као и преузетим… »

„Вукица Митровић“ прославила 72. рођендан

Југмедиа 14.12.2017
Обележавање 72. рођендана предшколске установе „Вукица Митровић“ из Лесковца, завршено је данас централном приредбом и дечијом представом у Народном позоришту. На приредби су се представила деца и васпитачи из вртића… »