Извор: Југ пресс архива вести 14.12.2017

Качару продужен притвор до 30 дана

Југ пресс 14.12.2017
НИШ Функционеру СНС -а и градском већнику Браниславу Качару, који је ухапшен пре два дана због основане сумње да је извршио кривично дело трговину утицајем, Основно јавно тужилаштво у Нишу , након јучерашњег… »

Боља Србија дала крв

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ У просторије странке Боља Србија је организовала акцију добровољног давања крви. Милош Николић, координатор омладине Боље Србије, каже да је реч о традиционалној акцији која се одржава већ више од десет година… »

Захвалницу Лесковцу за допринос у запошљавању примила заменица градоначелника

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ Граду Лесковцу данас је у Београду уручено признање у виду захвалнице за изузетан допринос запошљавању у 2017. години на нивоу локалних самоуправа, саопштено је из кабинета градоначелника. “У име града захвалницу… »

Лесковац опет члан Председништва СКГО, кабинет хвали градоначелника

Југ пресс 14.12.2017
БЕОГРАД На 45. изборној скупштини Сталне конференције градова и општина (СКГО), која је одржана јуче у Београду, град Лесковац изабран је за члана Председништва СКГО-а, саопштено је из кабинета градоначелника Лесковца… »

Сутра без воде пет улица

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ ЈКП Водовод обавештава своје кориснике да ће, због радова на реконструкцији водоводне мреже, у петак 15.12.2017. године, бити прекинуто водоснабдевању у периоду од 08х-17х часова у улицама Дубочица ИИ… »

Лесковачка “Пијаца” : Репрограм дуга за дванаест плата, мање руководиоца и сарадња са синдикатима

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ Два репрезентативна синдиката који постоје у лесковачкој „Пијаци“, Грански синдикат „Независност“ и Самостални синдикат“ договорила су се са в.д. директором тог предузећа Иваном Миловцем о репрограму дуга за… »

Сутра јавна расправа и Нацрту локалног антикорупцијског плана града Лесковца

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ У оквиру јавне расправе о Нацрту локалног антикорупцијског плана града Лесковца која је почела 28. новембра 2017. године, Радна група за израду Локалног антикорупцијског плана града Лесковца организује представљање… »

У саобраћајној незгоди повредјен полицијски службеник

Југ пресс 14.12.2017
НИШ У саобраћајној незгоди која се вечерас догодила у Душановој улици у Нишу повређени су полицијски службеник Полицијске управе у Нишу, који је управљао службеним возилом и возач “рено мегана” нишких регистарских… »

Превентивно деловање поводом раних бракова код Рома

Југ пресс 14.12.2017
ЛЕСКОВАЦ Невладина организација Ромска обнова, сарадња и алтернатива (РОСА) наставља са својим активностима у циљу превентивног деловања како би се спречили рани, односно дечији бракови код Рома. Данас је организована… »

Кредитом из Европске инвестиционе банке измештају пругу

Југ пресс 14.12.2017
НИШ До краја године Влада Србије ће потписати уговор са Европском инвестиционом банком, о кредиту вредном око 250 милиона евра за измештање пруге из центра Ниша, али и модернизацију И електрификацију пруге од Ниша до… »