Извор: Вечерње новости архива вести 14.12.2017

''Новости'' откривају Хаос на дербију у режији агената

Вечерње новости 14.12.2017
Најмање стотину људи учествовало у припреми крваве туче на стадиону Партизана. Наше службе за сада оперативно обрађују шест Хрвата и по једог Бугарина и Грка. У ОРГАНИЗАЦИЈИ нереда током 156. вечитог дербија учествовало… »

Остаје блокада запошљавања

Вечерње новости 14.12.2017
Скупштина Србије усвојила у четвртак Закон о буџету за 2018. годину. ПОВЕЋАЊЕ плата за 10 одсто у јавном сектору и пет одсто у администрацији и раст пензија за пет процената основне су ставке измена Закона о буџетском… »

Видео Боаћи: Не знам да ли је ово био мој последњи меч у дресу Звезде

Вечерње новости 14.12.2017
Ја сам фудбалер, а не менаџер, сачекаћу да видим шта будућност носи. Бог је за нас припремио нерешен резултат - рекао је Ричмонд. Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је да је његова екипа силно желела победу у… »

Ухапшен због трговине људима

Вечерње новости 14.12.2017
Новосадска полиција је после вишемесечног рада, ухапсила С. Р. (46) због сумње да је починио кривично дело трговина људима. НОВОСАДСКА полиција је после вишемесечног рада, ухапсила С. Р. (46) због сумње да је починио… »

Риверс: Теодосић је тај који прави разлику

Вечерње новости 14.12.2017
Мислим да је на полувремену шутирао 6-0, а ми смо били на плус 10 са њим на паркету. Не занима ме статистика, већ продукција. А он је био сила за нас, каже Док Риверс. СВАКИ меч ове сезоне који је играо Милош Теодосић… »

Лончар се враћа у Партизан

Вечерње новости 14.12.2017
Према незваничним информацијама “Вечерњих новости” могућ је повратак Николе у Хумску, овог пута на место спортског директора. Партизан је за данас најавио конференцију за медије на којој ће једна од тема бити промене у… »

Путин: Трампу у САД не дају да сарађује с Русијом

Вечерње новости 14.12.2017
Конференција за новинаре председника Русије пред више од 1.600 представника медија. Верујем у нормализацију односа са САД. У Донбасу нема руске војске. Самостално на председничке изборе 2018. СВЕ оптужбе да се Русија мешала у… »

Дуг кк Партизан већи од седам милиона евра

Вечерње новости 14.12.2017
Партизан дугује 7.186.150 евра. Највише према банкама и бившим играчима. Највећи проблем је са Марфин банком, која ако буде наставила овако отреаће нас у банкрот, каже Остоја Мијаиловић. Председник Кошаркашког клуба… »

Михајловић: Дефинисати локације за градњу станова

Вечерње новости 14.12.2017
Потпредседница Владе Зорана Михајловић, рекла је да би до наредне седмице заједно са градовима требало дефинисати локације, цене и друга питања која се односе на планирану изградњу станова. Потпредседница Владе и министарка… »

Делегација Србије у посети Куби Вучић се састао са Ернандесом и одржао предавање на Универзитету у Хавани (фото)

Вечерње новости 14.12.2017
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас на Кубу у дводневну званичну посету, којој, судећи по водећим националним медијима, званична Хавана придаје велику пажњу. Председник Србије Александар Вучић састао се… »