Забава архива вести 14.12.2017

(Видео) Откривено најстарије биће на планети! Ова ајкула има више од 500 година Рођена је пре него што су Османлије…

Курир 14.12.2017
Огромна Грендланд ајкула највероватније је најстарије биће на планети, тврде научници. Препоставља се да је стара 512 година, што значи да се родила пре Шекспира, пре него што је Сулејман Величанствени освојио Београд а… »

ВИДЕО: Пилот исцртао скоро савршену божићну јелку на небу

Радио 021 14.12.2017
Један пилот компаније Аирбус је у духу предстојећих празника, извео један посебан лет над Немачком, цртајући савршено божићно стабло са све декорацијама на небу. Вештине тест пилота су биле прилично невероватне, иако се… »

Дизни купује највећи део Мардоковог медијског царства

Дневник 14.12.2017
ЊУЈОРК: Компанија Дизни ће купити већински удео у америчкој медијској кући „21ст Центури Фокс“, у власништву магната Руперта Мардока, за 52,4 милијарде долара. Дизни ће, према условима споразума, преузети значајан део… »

Салма Хајек: Вајнштајн је био мој монструм

Дневник 14.12.2017
ЊУЈОР: Позната глумица Салма Хајек изјавила је да је њено одбијање филмског продуцента Харвија Вајнштајна током снимања филма о сликарки Фриди Кало довело до правог кошмара по њу. Како преноси АП, Хајек је у тексту Њујорк… »

Тек ће да настане хаос! Гаги Ђогани проговорио о тајном плану Луне и Анабеле и једним открићем је све шокирао

Блиц 14.12.2017
Гаги Ђогани прати сваки покрет своје ћерке Луне која у ријалитију "Задруга" борави већ више од три месеца. Ипак, због превеликог притиска медија и питања о наследници, како каже, био је приморан да напусти земљу. Сада је у… »

Певачица претерала: Због експлицитног спота осуђена на две године затвора

Вести онлине 14.12.2017
Певачица Шаимаа Ахмед, познатија као Шима, провешће две године у затвору због секси спота. Исту казну добио је и редитељ, а одлуку је донео суд у Египту. У споту за песму "И Хаве Иссуес" певачица сугестивно једе банану… »

"Волео бих да: Умреш!" у Задрузи се посвађали на крв и нож, поливали се водом, а морало је да реагује и обезбеђење

Блиц 14.12.2017
Још један проблем у љубави и мало више алкохола довели су до велике свађе у ријалитију Задруга. Чини се да овако жестоко није било од почетка ријалитија. Главни актери су били Мина Врбашки и њен момак Ђексон. Мало су у… »

Потресена и у страху: Наша певачица мора на хитну операцију

Блиц 14.12.2017
Једна од наших популарнијих младих певачица није се ни надала да ће морати да направи паузу са наступима и своју каријеру стави по страни и то због здравствених проблема. Едита Арадиновић мора хитно на операцију. То су јој… »

Наса: Осам планета и у удаљеном систему, настављамо потрагу за ванземаљским животом!

РТС 14.12.2017
У сарадњи са „Гуглом“, а уз примену новог приступа вештачкој интелигенцији уочена је још једна планета у удаљеном систему Кеплер 90, што тај систем чини, за сада, најсличнијим Сунчевом систему. Такође, Насини… »

Животна драма гоге Секулић: Банки дугујем 80.000 евра за стан и због тога не могу да затрудним

Курир 14.12.2017
Певачица Гога Секулић има огромних проблема са кредитом у швајцарцима и тренутно је банци дужна 80.000 евра. Због стреса, како каже, не може да се оствари у улози најке због чега је тужила банку. "Под огромним сам стресом… »