Забава архива вести 14.12.2017

У водама Гренланда пронађена ајкула од 500 година, вероватно најстарији живи створ на свету

Блиц 14.12.2017
У водама око Гренланда пронађена је ајкула која би могла бити стара између 272 и 512 година. То значи да је вероватно дошла на свет у 16. веку. Ова ајкула је вероватно најстарији живи кичмењак на планети. Припада врсти… »

Пилот шаљивџија: Сви су се чудили путањи којом управља авион, а онда се на радарским екранима појавио божићни поздрав

Блиц 14.12.2017
Пилот компаније "Аирбус" је у духу предстојећих празника извео посебан лет над Немачком, цртајуц́и савршено божићно стабло са декорацијама на небу. Вештине тест-пилота су биле прилично невероватне, иако се чинило да би то… »

Продаја века: "Волт Дизни" купује "21ст Центури Фокс", ово је посао "тежак" више од 50 милијарди долара

Телеграф 14.12.2017
"Дизни" ће преузети и око 13,7 милијарди долара нето дуга компаније "21. Центури Фокс" Компанија "Волт Дизни" објавила је да купује компанију " 21ст Центури Фокс" за невероватних 52,4 милијарде долара, преноси ББЦ. ДИЗНИЛЕНД ТРАЖИ… »

Селма Хајек признала: Био је монструм, прогањао ме је годинама

Вести онлине 14.12.2017
Позната глумица Салма Хајек изјавила је да је њено одбијање филмског продуцента Харвија Вајнстина током снимања филма о сликарки Фриди Кало довело до правог кошмара по њу. Како преноси АП, Хајек је у тексту "Њујорк Тајмса"… »

ГАГИ ЂОГАНИ НЕЋЕ ВИШЕ ДА ЋУТИ: Анабела и Луна су смислиле план да УНИШТЕ СЛОБИ брак!

Свет 14.12.2017
Иако је од самог почетка подржавао љубав Луне Ђогани и Слобе Радановића, Гаги Ђогани открива да су његова ћерка и бивша супруга унапред исконструисале све оно што се већ три месеца одиграва у ријалитију “Задруга”, а… »

А само је хтела: Да... Певачица осуђена на две године затвора због перверзног потеза у свом новом споту

Блиц 14.12.2017
Чини се да поједине певачице немају баш толико слободе колико су умислиле да им је дозвољено свашта да раде. Ипак, њен потез у новом споту изгледао је као безазлен, али је Шаима Ахмед због тога добила две године затвора. А… »

ВИДЕО: Свађа Мине и Ђексона: Волео бих да умреш!

Вести онлине 14.12.2017
Мина Врбашки и Немања Ђерић Ђексон имају веома турбулентну везу у ријалитију који обара све границе. Њих двоје не могу да издрже ни дан а да се не посвађају, а те њихове расправе обично подигну све на ноге. Тако је било… »

Алармантно стање: Доктор Едити заказао хитну операцију, сви наступи отказани

Трачара 14.12.2017
Популарна певачица Едита Арадиновић приморана је да направи паузу у раду због полипа на гласним жицама, због чега хитно мора да иде на операцију. “Едита је у последњих неколико недеља осећала да нешто није у реду са… »

НАСА: Откривена нова планета у удаљеном систему сличном Сунчевом

Б92 14.12.2017
Стручњаци НАСА саопштили су да је у удаљеном систему Кеплер 90 уочена још једна, осма, планета, што тај систем чини најсличнијим Сунчевом систему. До новог открића дошло се у сарадњи са Гуглом, односно уз примену… »

ЖИВОТНА ДРАМА ГОГЕ СЕКУЛИЋ: Банци дугујем 80.000 евра за стан и због тога не могу да затрудним

Свет 14.12.2017
Певачица Гога Секулић има огромних проблема са кредитом у швајцарцима и тренутно је банци дужна 80.000 евра. Због стреса, како каже, не може да се оствари у улози најке због чега је тужила банку. “Под огромним сам… »