Извор: Курир/Хроника архива вести 14.01.2018

Убијен мушкарац у миријеву: Страдао током лова, случајно га упуцао колега ловац

Курир 14.01.2018
Мушкарац стар 75 година преминуо је јутрос после несреће у лову у београдском насељу Миријево. У МУП-у је потврђено да је јутрос око 10.00 часова, 75- огодишњег мушкарца случајно је упуцао ловац стар 77 година. Према… »

Повећана казна убици таксисте и свештеника: Матић ће робијати додатних 5 година

Курир 14.01.2018
Апелациони суд у Београду повећао је за пет година затворску казну Мирославу Матићу и правоснажно га осудио на 35 година затвора због убиства таксисте Ћире Тренеског и свештеника Мирослава Чворовића прошле године у… »

Закон о спречавању насиља даје резултате, али борба се мора наставити Станојевићева: Породични злочини обележили…

Курир 14.01.2018
Координаторка Сигурне куће у Београду Весна Станојевић изјавила је да је од почетка године било неколико инцидента насиља, у којем је убијена једна девојка и случај породичног насиља када је насилник извршио самоубиство… »

Наручите ликвидацију преко огласа: Црногорски криминалци преко интернета продају арсенал оружја, а у понуди...

Курир 14.01.2018
Тако се недавно на једној од страница у Црној Гори појавио и оглас о продаји хеклера. Уз оглас је постављено и неколико Фотографија овог оружја склопљеног и расклопљеног. Како лист наводи, продавац је оглас објавио под именом… »

Хорор у Ужицу: Изгорела кућа, власник пронађен мртав

Курир 14.01.2018
М. М. (68) из Ужица пронађен је јутрос мртав у својој кући у Видовданској улици која је током ноћи делимично изгорела. Несрећног човека пронашла је његова ћерка која је дошла да му донесе лекове јер он живео сам. Она… »

Дечак (4) умро од сепсе Очајни родитељи: Тражимо правду за смрт нашег сина!

Курир 14.01.2018
Нећемо одустати од борбе да се утврди истина и осуди евентуални кривац за смрт нашег сина Александра. Двојица лекара која су била под истрагом нису нам ни саучешће изјавила, а камоли нешто друго. Овим речима јуче је Дејан… »

Кокаин заплењен на хоргошу: Дилери изгубили зараду од пола милиона евра!

Курир 14.01.2018
Од 4,6 килограма чистог кокаина који је заплењен од немачког држављанина на граничном прелазу Хоргош, дилери су могли да зараде око пола милиона евра, објашњава за Курир полицијски експерт и председник Међународног борда… »

Чуо сам вапаје девојке, није могла да дотакне дно, а не зна да плива: Детаљи драме на Ади Хуји! И спасилац се укопао од…

Курир 14.01.2018
Александар је тог дана обављао уобичајене послове на броду где је запослен већ две године, а ни слутио није шта ће се догодити. "Тог дана била је јака кошава, река је била поприлично немирна, па сам одлучио да привежем… »

Шест месеци од како је монструм убио сина (4) и жену Мајина сестра Бранислава: Бол не престаје, да ми бар у сан долазе

Курир 14.01.2018
Бол не престаје. Чини ми се да с временом постајем свеснија да их више нема, а све још увек подсећа на њих. Из дана у дан се мирим с тим да их више нећу видети. Да ми бар у сан долазе, можда би било лакше, овако само туга… »

Серија напада у Нишу: Од девет паљевина само једна решена

Курир 14.01.2018
„Ауди 6“, у власништву Нишлије Милоша Марковића (27), који је изгорео средином ове недеље, девети је случај паљевине аутомобила у Нишу за последња три месеца. Осим једне кривичне пријаве, која је поднета против… »