Извор: Ноизз архива вести 14.01.2018

Река која убија сваког ко уђе у њу је највећа мистерија Амазона

Ноизз 14.01.2018
За једну реку се дуго веровало да је мит и да постоји само у локалним легендама, све док се један научник није упустио у авантуру како би је пронашао. Још док је био дете Андре Рузо је од свог оца слушао приче о Кипућој реци… »

10 глупости које разумеју само српски тинејџери

Ноизз 14.01.2018
Мало смо гледали тинејџере по граду. Клинци у Београду имају чудну способност да лансирају трендове које никада не би тако назвали. Кад уђете у двориште неке средње школе, можда вам се учини да су се један тип и једна… »

Жена која је преварила цео свет је највећа морална наказа на Земљи

Ноизз 14.01.2018
Аустралијанка Бел Гибсон стекла је пажњу целог света када је свима гласно поручила да је успела да се излечи од рака здравом исхраном. Блогерка је чак имала своју апликацију, издала је неколико кувара и богатство је почело… »

Од погледа на хаљину Никол Кидман боле очи

Ноизз 14.01.2018
Никол Кидман је на доделу "Цритицс' Цхоице Авардс" дошла у хаљини која у теорији звучи савршено - лепршава дугачка тоалета боје цикламе, украшена светлуцавим детаљима и провидним деловима који дају таман онолико сексепила… »

Леонардо Дикаприо глуми у новом Тарантиновом филму

Ноизз 14.01.2018
Стигла је и званична потврда – Леонардо Дикаприо ће играти у новом филму Квентина Тарантина као део глумачке поставе за његов још увек неименован филм, познат под радним називом #9. Дикаприо ће у овом филму бити у улози… »

Прва јутарња кафа добија конкуренцију у једном супернапитку

Ноизз 14.01.2018
Јутро је. Трљате сањиве очи и отварате прозор да на дневној светлости дођете к себи. Али, то и даље није то, све док не ставите џезву на ринглу и не чујете мехуриће у кључалој води. Јутарња кафа је за многе посебан… »

Упропастите своје детињство суровим фоткама из Дизнијевих цртаћа

Ноизз 14.01.2018
Када помислите на Дизни, прво што вам пада на памет су дивне и прекрасне бајке у којима су сви живели срећно до краја живота. Мексички уметник Хосе Родолфо их је управо уништио. Уметник поп културе, Родолфо ставља омиљене… »