Извор: Санџак пресс архива вести 22.01.2018

Тутин – Полиција трага за Дамиром, мјештани убијеног знају као много незгодног човјека

Санџак пресс 22.01.2018
Видевши оца како у самртном ропцу обилно крвари и убрзо умире, Дамир је побегао из села и од тада му се губи сваки траг. Полиција интензивно трага за Дамиром Т. (20) због сумње да је у суботу поподне ножем убио свог оца Сабра… »

ЗАВИЈАН ЧИТАВ ПЕШТЕР: Сметови преко метар и по, машине чисте путеве ка селима (Видео)

Санџак пресс 22.01.2018
Сјеверни вјетар који је дувао читаве ноћи завијао је добар дио локалних и сеоских путева на Пештеру, а сметови су понегдје и преко метар и по. “Од јутрос 14 машина чисти путеве ка центрима месних заједница. Људи су не… »

Аббас ће затражити од ЕУ да призна Палестину

Санџак пресс 22.01.2018
Палестински предсједник сусрест ће се у Бриселу с Федерицом Могхерини и шефовима дипломатија земаља чланица Европске уније. Палестински предсједник Махмоуд Аббас службено ће у понедјељак од Европске уније затражити да… »

Управа ФИС-а донирала рачунарску опрему гинеколошком одјељењу

Санџак пресс 22.01.2018
Управа “Факултета за исламске студије” донирала је два рачунара и штампача “Опћој болници” гинеколошко-акушерском одјељењу у Новом Пазару и на тај начин ради на унапријеђењу увјета овог одјељења. Начелник др… »

Вучић и Човић о унапређењу односа Србије и БиХ

Санџак пресс 22.01.2018
Предсједник Србије Александар Вучић састао се у Београду са предсједавајућим Предсједништва Босне и Херцеговине Драганом Човићем, са којим је разговарао о даљем унапређењу односа Србије и Босне и Херцеговине. На састанку… »

Знате ли причу о примању ислама становника Семерканда?

Санџак пресс 22.01.2018
Освајање Семерканда је једно од најзанимљивијих у цјелокупној хисторији. Освајач града Кутејбе, није понудио прије освајања његовим становницима да прихвате ислам или да плаћају порез, што је била уобичајена и исламом… »

За кога да удам своју кћерку

Санџак пресс 22.01.2018
Брак се најчешће склапа са жељом да супружници у њему буду сретни и спокојни. Нема сумње у то да је срећа у браку везана за лијеп однос и да се ослања на поштовање и љубав, а темељ лијепог односа је богобојазност и… »

Комуникација која то није – зашто чујете неизговорено

Санџак пресс 22.01.2018
Највеће проблеме у односима прави погрешна комуникација. Односно неразумјевање онога што говоримо ми, или неко други. Или тачније – погрешно тумачење и анализа нечијих ријечи. Зашто? Склони смо да све што чујемо… »

Бошњаци из Подриња о случају Фате Орловић: Тврдње о улози Рамиза Салкића су гнусне лажи

Санџак пресс 22.01.2018
Представници организација које заступају Бошњаке на подручју опћине Братунац, у Подрињу и у Босни и Херцеговини, саопћили су данас да никада нису чули да је потпредсједник ентитета РС Рамиз Салкић сугерисао или предлагао… »

Нана Фата Орловић оптужила Рамиза Салкића да је наговарао да прода земљу, он све негира

Санџак пресс 22.01.2018
Нана Фата Орловић оптужила је у интервјуу за Фаце ТВ потпредсједника Републике Српске Рамиза Салкића да је посредовао у притсцима на њу да прода своју земљу Српској православној цркви, што је Салкић у разговору за Кликс.ба… »