Извор: Н1 Инфо/Политика архива вести 01.02.2018

Поделе у Хрватској - да ли је време за посету Вучића или не

Н1 Инфо 01.02.2018
Да ли је позив Колинде Грабар-Китаровић председнику Србије Александру Вућићу да посети Хрватску озбиљно поделио тамошњи државни врх? То - да ли је време за посету или не - тамо је и данас једна од главних тема. Извор: Н1… »

Ђилас: Победа ако изађе још 50.000 људи и порастемо 4 одсто

Н1 Инфо 01.02.2018
Видим да је и по истраживањима разлика таква да кад изађе још 50.000 Београђана и порастемо четири одсто - победићемо на овим изборима, изјавио је кандидат за градоначелника Београда Драгана Ђилас. У Данасовом "Интервјуу… »

ЦРТА почела посматрање изборног процеса у Београду

Н1 Инфо 01.02.2018
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) саопштио је да њихова посматрачка мисија "Грађани на стражи" почиње дугорочно посматрање изборног процеса у Београду, и то у свих 17 градских општина. Како су… »

Божовић: Забранити скуп поводом годишњице смрти Недића

Н1 Инфо 01.02.2018
Коалиција "Да ослободимо Београд" коју чине Демократска странка, Социјалдемократска странка и Нова, затражила је данас од полиције и тужилаштва да забране скуп поводом годишњице смрти Милана Недића који је заказан за… »

СРС: У Београду развијати мала и средња предузећа

Н1 Инфо 01.02.2018
Српска радикална странка оценила је да Београд треба да буде главни покретач развоја српске привреде и да у том циљу треба развијати мала и средња предузећа путем подстицајних средстава Града и изједначити услове за домаће и… »

"Шта радите бре" позвали Београђане да не плате таксу за РТС

Н1 Инфо 01.02.2018
Група грађана "Шта радите бре - Марко Бастаћ" позвала је Београђане да за јануар не плате таксу за емитовање програма Радио-телевизије Србије (РТС). Носилац листе "Шта радите бре" Марко Бастаћ је на конференцији за новинаре… »

ДСС: Градоначелник и одборници да се бирају по имену

Н1 Инфо 01.02.2018
Неопходно је променити изборно законодавство како би се омогућило грађанима Београда да бирају градоначелника и одборнике по имену и презимену, рекао је председник Демокатске странке Србије, Милош Јовановић, напомињући да… »

Мали: 890 милиона динара за реконструкције и уређење школа

Н1 Инфо 01.02.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да је Град за потребе реконструкције и уређења школа на својој територији, ове године издвојио 890 милиона динара. Мали је, приликом обиласка реконструисане сале за гимнастику у… »

Антић: За већу улогу жена на свим нивоима власти

Н1 Инфо 01.02.2018
Кандидат Социјалистичке партије Србије за градоначелника Београда, Александра Антића изјавио је да ће инсистирати на унапређењу положаја жена и њиховој већој заступљености у органима власти. "Жена је стуб наше… »

ПУПС почео кампању за изборе у Београду

Н1 Инфо 01.02.2018
Партија уједињених пензионера Србије почела је предизборну кампању за изборе за Скупштину града Београда, склапањем споразума са Удружењем пензионера Београда. Председник ПУПС-а Милан Кркобабић рекао је да је постигнут… »