Извор: РТ Крагујевац архива вести 27.02.2018

Арсенијевић у Хроници о реизбору

РТ Крагујевац 27.02.2018
Савет Универзитета у Крагујевцу тајним гласањем изабрао је др Небојшу Арсенијевића, редовног професора факултета Медицинских наука Универзитета у Крагујевцу за ректора Универзитета за мандатни период у наредне три године. Од… »

Сви путни правци проходни

РТ Крагујевац 27.02.2018
На целој територији Србије, самим тим и подручју Крагујевца и Шумадијског округа на снази је четврти највиши степен приправности, што значи да су 24 сата ангажовани сви капацитети зимске службе. Сви путни правци су… »

Сарадња Крагујевца и руске ИТ компаније

РТ Крагујевац 27.02.2018
Градоначелник Крагујевца Радомир Николић и Андреј Стрелков, директор платформских решења „Јандекса“, највеће руске технолошке и ИТ компаније, потписали су данас меморандум о сарадњи. Ова компанија бави се израдом… »

Због снега скраћене поједине линије градског превоза

РТ Крагујевац 27.02.2018
Због обимних снежних падавина и клизавог коловоза јавни градски и приградски превоз путника у Крагујевцу одвија се отежано. Аутобуси саобраћају скраћно на неколико линија, речено је из Градске агенције за саобраћај. У… »

„Енергетика“ греје непрекидно

РТ Крагујевац 27.02.2018
Због хладног таласа који је захватио и Крагујевац, „Енергетика“ непрекидно снадбева потрошаче топлотном енергијом током 24 часа. С обзиром на то да су најављене ниске температуре и за наредне дане, у градској топлани… »

МЗ Шумарице ускоро на новој локацији

РТ Крагујевац 27.02.2018
Предствници локалне самоуправе, одењења за опште послове у насељу Шумарице утврђивали су околности у вези са објектом који је оштећен у пожару, односно тражили су могуће решење како би месна заједница што пре… »

Пет медаља за крагујевачке боксере у Јагодини

РТ Крагујевац 27.02.2018
Боксерски клуб „Раднички“, са пет освојених медаља, био је најуспешнији клуб на појединачном првенству државе одржаном у Јагодини. Најбољи резултат остварила су браћа Јовановић, Александар и Слободан, који су освојили… »