Извор: Вечерње новости/Политика архива вести 27.02.2018

Председник у Берлину Почасни строј и срдачан дочек Меркелове за Вучића, одржан састанак са канцеларком (фото)

Вечерње новости 27.02.2018
Председник Србије Александар Вучић сусрео се у Берлину са немачком канцеларком Ангелом Меркел. БЕРЛИН - Председник Србије Александар Вучић састао се данас око подне у Берлину са немачком канцеларком Ангелом Меркел, која га… »

(Не)признавање Косова Дачић Пацолију: Да, нудимо атомске бомбе за повлачење признања

Вечерње новости 27.02.2018
Приштина треба да се навикне да у свету постоје оне који мисле да је одлука о признавању Косова била погрешна, рекао је данас министар спољних послова Ивица Дачић, коментаришући изјаву Беџета Пацолија. Приштина треба да… »

Дачић са министрима спољних послова Италије и Албаније

Вечерње новости 27.02.2018
Ивица Дачић изјавио данас после заједничког састанка са министрима Италије и Албаније да ће бити организовани трилатерални састанци између привредних комора и невладиних организација три земље. Министар спољних послова… »

Коцијанчич: Дијалог протекао у конструктивном духу, нужни нови кораци

Вечерње новости 27.02.2018
Технички дијалог Београд-Приштина о Заједници српских општина и другим темама у Бриселу је протекао у "конструктивном духу" изјавила је данас портпаролка Европске комисије Маја Коцијанчич. Технички дијалог Београд-Приштина… »

Чешки посланик открио: Погрешили смо када смо признали Косово

Вечерње новости 27.02.2018
Власт Чешке погрешила је када је 2008. године признала једнострано проглашену независност Косова, изјавио је данас посланик у чешком парламенту Јарослав Фолдин, који предводи чешку делегацију у посети Београду. Власт… »

Сефај: Бивши лидери ОВК нису више на потерницама Интерпола

Вечерње новости 27.02.2018
Косовски министар унутрашњих послова Фламур Сефај тврди да је добио потврду Интерпола да је ова организација укинула потернице за бившим члановима ОВК, које Србија терети за ратне злочине. Косовски министар унутрашњих… »

Избори у Београду Листу која носи Вучићево име подржало 1.158 познатих личности

Вечерње новости 27.02.2018
Међу потписницама Владо Стругар, Миодраг Остојић, Драган Хаџи Ђокић, Светомир Арсић Басара, Денис Шефик, Данило Икодиновић, Давор Штефанек, Јован Колунџија, Константин Костјуков, Цеца Ражњатовић, Аца Лукас… »

Крај истраге о праљковом самоубиству: Не зна се како је отров доспео у судницу

Вечерње новости 26.02.2018
Хрватски “Јутарњи лист” наводи да то значи да нико неће одговарати за уношење хемикалије којом се Праљак убио, али и да нема одговора на питање како је отров уопште доспео у судницу. Истрага Хашког суда о самоубиству… »

Избори 2018. Називи листа на резедо листићу

Вечерње новости 27.02.2018
Спрема се материјал за београдске изборе: Штампа се 1.611.514 "папира" А3 формата како би на њега могли да стану називи свих листа. И гласачки и контролни листић заштићени воденим жигом. НА београдским изборима у недељу… »

Јункер поздравио наставак дијалога Београда и Приштине

Вечерње новости 27.02.2018
Председник ЕК Жан Клод Јункер данас је, на састанку са премијерком Србије Аном Брнабић, поздравио наставак дијалога Београда и Приштине. БЕОГРАД - Председник Европске комисије Жан Клод Јункер данас је, на састанку са… »