Извор: Нишке вести/Региони архива вести 16.03.2018

Радници пропалих фирми протестом ће дочекати Владу Србије у Нишу

Нишке вести 16.03.2018
Радници су казали да су тражили да се у среду, када у Ниш треба да додју српска и македонска Влада, састану са премијерком и министрима, али да сигурно неће доћи до тог састанка због презаузетости чланова наше Владе… »

Локални медији у Србији у најтежем положају у новијој историји

Нишке вести 16.03.2018
Према његовим речима медији у Србији, првенствено локални, после усвајања сета медијских закона, добијају измедју 25 и 30 одсто новца који им је раније био доступан из буџета, што је довело до „помора“ локалних медијских… »

Раднички претрпео пораз од Вождовца

Нишке вести 16.03.2018
Вождовац је до вођства стигао у 17. минуту. Златковић је пробио по левој страни, послао пас на ивицу петерца за Павићевића, а после његовог ударца лопта је завршила у мрежи. Нишлије су експресно реаговале и изједначиле… »

Наиссус непрекидно испумпава воду у поплављеним подручјима

Нишке вести 16.03.2018
Оперативни тим Штаба за ванредне ситуације Града Ниша је због великих падавина у сталној акцији одбране од поплаве и заштите имовине и објеката на одређеним локацијама. Тим је састављен од стручњака из јавно-комуналних… »

Форум младих научника угостио експедицију из Мексика

Нишке вести 16.03.2018
Форум су свечано отворили Њ.Е. Марко Антонио Гарсија Бланко, Амбасадор Мексика у Србији и Дарко Булатовић, Градоначелник Ниша. Форум се организује с циљем да се младима прикажу прави узори данашњице, а то су млади… »

Калча против шампиона из Крагујевца у дербију Прве футсал лиге

Нишке вести 16.03.2018
Футсалери нишког прволигаша Калче угостиће у 16. колу најтрофејнији српски клуб и актуелног шампиона, крагујевачки Економац. Нишлије су у овом делу сезоне непоражене а трудиће се да тако и остане након утакмице која је на… »

Балска чаролија на годишњем концерту фолклорног ансамбла „Оро“

Нишке вести 16.03.2018
Годишњи концерт Академског фолклорног ансамбла „Оро“, Студентског културног центра Ниш, ове године биће у знаку балова и традиционалних варошких играра КСИКС и КСКС века. Публика ће у програму који су, поводом Дана студената… »

Долази захлађење, дупло више падавина од просека

Нишке вести 16.03.2018
Судећи по прогнозама метеоролога, очекује нас долазак још једног хладног таласа, а до промене времена доћи ће у недељу, када ће температура пасти за око 10 степени Целзијуса. Уз ниже температуре ваздуха, очекује се и… »

Наставља се снимање историје Ниша

Нишке вести 16.03.2018
Петнаест епизода ове образовно – научне серије води нас кроз изторију града од прве појаве човека на територији Ниша, пре више од пола милиона година, до данашњих дана. У копрдукцији са Нишким култруним центром и у… »

Срђан Динчић са својим станд уп специјалом “Треће стање” премијерно и у Нишу

Нишке вести 16.03.2018
Ово је четврти станд уп специјал Срђана Динчића који је премијерно изведен на отварању СтандУпФест-а 2017. године пред препуном двораном. Шира јавност га је упознала још 2009. године када је учествовао у ријалитију… »