Извор: Свет плус/Забава архива вести 16.03.2018

Џенифер Лопез се нашла на стубу срама, тражили су јој да показује голе груди!

Свет плус 16.03.2018
Џенифер Лопез, певачица и глумица се нашла на стубу срама, тражили су јој да показује голе груди! После толико имена из Холивуда и певачица и глумица Џенифер Лопез признала је да се и сама нашла на стубу срама када су… »

Рок атракција, група Ватра: Први пут у Београду! (ВИДЕО)

Свет плус 16.03.2018
Тренутно најпопуларнија рок атракција у Хрватској, група "Ватра" по први пут у Београду! Група "Ватра" одржаће свој први самостални концерт у Београду. Наступиће 25. маја у Дому Омладине у сали "Американа". Момци овог састава… »

Задруга: Пукло пријатељство! Пале су тешке речи и претње између Миће и Кије! (ВИДЕО)

Свет плус 16.03.2018
Пуко пријатељство у ријалитију "Задруга"! Пале су тешке речи и претње између Миће и Кије, а све због оптужбе да је имала с**с са Филипом Ђукићем. Кија Коцкар се претходне ноћи сукобила са Лепим Мићом. Иако је певач… »

Грешке које правите након тренинга! Избегните их!

Свет плус 16.03.2018
Пре свега научите да је тренинг део целокупног процеса здравог живота и добро се припремите. Ово су грешке које правите након тренинга. Избегните их! Припремите се за тренинг, а то укључује добар тајминг, избор најбоље врсте… »

Џорџ Пибоди: Гоогле слави Џорџа Пибодија! (ВИДЕО)

Свет плус 16.03.2018
Џорџ Пибоди: Гоогле слави Џорџа Пибодија! Био је Американац-Британски финансијер, који се широко сматра као "отац модерне филантропије". Рођен у сиромашној породици у Масачусетсу, Пеабоди је започео посао у сувој роби… »

Пинкове звездице: Миа обрисала сузе, па приредила наступ за памћење! (ВИДЕО)

Свет плус 16.03.2018
Расплакала се на сцени емисије "Пинкове звездице". Миа обрисала сузе, па приредила наступ за памћење! Овог петка не пропустите последњу емисију петог круга, најгледанијег дечијег музичког такмичења "Пинкове звездице" јер… »

Задруга: Непријатно изненађење! Задругарима приказан снимак Мине и Томе! (ВИДЕО)

Свет плус 16.03.2018
Мина је у ријалитију "Задруга" доживела непријатно изненађење. Наиме, задругарима је приказан снимак Мине и Томе у страственим тренутцима. Мина Врбашки је након растанка од Ђексона ушла у страствену везу са Томиславом… »

Промоција књиге о убиству певачице Јелене Марјановић: Деловало је да је у дубоком сну!

Свет плус 16.03.2018
Промоција књиге о убиству певачице Јелене Марјановић! Деловало је да је у дубоком сну! Младен Мијатовић, новинар ТВ "Пинк", написао је криминалистички роман "Убиство Јелене Марјановић" у којем открива да је убица снажни… »

Парови: Због здравствених проблема Пожгај неће моћи да има потомство!

Свет плус 16.03.2018
Александру Пожгају, политичару и учеснику шесте сезоне ријалитија „Парови”, недавно је дијагностикован тумор тестиса, а пре неколико дана откривено је да због здравствених проблема можда неће моћи да има потомство… »

Дневни хороскоп за 16. март 2018. године!

Свет плус 16.03.2018
Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 16. март 2018. године на порталу Свет Плус. Ован 21.3.- 20.4. Страст коју ћете осећати могла би вас мотивисати да порадите на свом изгледу. Можда… »