Извор: Студио Б архива вести 05.05.2018

Посао за 100 најбољих дипломаца медицинских факултета

Студио Б 05.05.2018
У наредних неколико недеља 100 најбољих дипломаца медицинских факултета добиће посао у здравственим установама у Србији. ФОТО ТАЊУГ / ТАЊА ВАЛИЦ / бб То је данас договорено на заједничком састанку декана медицинских… »

Девојчица из Прњавора погинула од удара грома

Студио Б 05.05.2018
У месту Отпочиваљка код Прњавора у близини породичне куће, услед удара грома током кишног невремена, погинула је 10-годишња девојчица. На место трагедије, која се догодила синоћ око 18.00 сати, изашла је полиција као и… »

„Паркинг сервис“ на Ушћу уклањао непрописно паркирана возила

Студио Б 05.05.2018
Паркинг сервис“ је у Београду током ноћи спровео велику акцију уклањања непрописно паркираних возила са шеталишта и зелених површина на Ушћу и по налогу комуналне инспекције уклоњено је око 100 аутомобила. фото… »

Отворен Легат Милене Дравић и Драгана Николића

Студио Б 05.05.2018
Легат Милене Дравић и Драгана Николића отворен је у присуству бројних личности са наше уметничке сцене у Југословенској кинотеци. Дравић и Николић су завештали Кинотеци своје награде, дипломе, као и неке предмете међу… »

Приводе се крају радови у будућем Булевару Вудроа Вилсона

Студио Б 05.05.2018
Градски менаџер Горан Весић рекао је данас да се приводе крају радови у будућем Булевару Вудроа Вилсона. Нови булевар у оквиру „Београда на води“, навео је, спојиће Карађорђеву улицу и Булевар војводе Мишића. фото… »

Нови терени на Ушћу отворени ревијалним мечом

Студио Б 05.05.2018
Отворена су још два терена за мали фудбал у парку Ушће ревијалном утакмицом представника градске власти и уметничке фудбалске репрезентације „Арт фудбал Србија“. Градоначелник Синиша Мали каже да је у парку Ушће… »

Град у Београду, и даље топло

Студио Б 05.05.2018
Главни град Србије и околину данас у поподневним часовима „погодио“ је град величине лешника, а непогода је у самом центру Београда трајала десет до 15 минута. Град је након тога прешао у слабију кишу, а није забележен… »

Беч: Срби тукли Србе због питања „јел то п…….журка“

Студио Б 05.05.2018
При уласку у један бечки кафић, у раним јутарњим сатима, два српска младића су хтела да се нашале гласним питањем „Јел то п……. журка“?, али су им озбиљним батинама узвратили два земљака и један Македонац. Инцидент… »

Савски венац: Сајам спорта у Хајд парку

Студио Б 05.05.2018
Други сајам спорта, на коме је учествовало преко 40 клубова одржан је у Хајд парку на Савском венцу. фото савскивенац.рс Слоганом манифестације „Пронађи снагу и покрени се“ покушали смо да мотивишемо људе да се баве… »

Деца из „Креативног пера плус“ посетила Студио Б

Студио Б 05.05.2018
У оквиру васпитно образовног система „Креативно перо плус“, најмлађи полазници школе посетили су нашу кућу. Практични део наставе односио се на упознавање са пословима и начином рада на телевизији. Били смо добри… »