Извор: Глас Западне Србије архива вести 14.06.2018

Могуће непогоде, пљускови, олујни ветар и град

Глас Западне Србије 14.06.2018
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, свежије, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, саопштио је Републички хидрометеоролочки завод. Понегде, углавном на југу и истоку, могуће су и краткотрајне… »

Десетковани малињаци у Мажићима

Глас Западне Србије 14.06.2018
Прибој - Незапамћено невреме које је јуче захватило општину Прибој је пољопривреднике овог краја оставило без рода. У селу Мажићи комплетан род малине, ароније и скоро свог воћа и поврћа је уништен. Радиша Ћировић не… »

Одборници сутра о завршном рачуну

Глас Западне Србије 14.06.2018
Горњи Милановац – Председник Скупштине општине Горњи Милановац Лазар Николић сазвао је 20. седницу за сутра 15. јун на којој ће се наћи седам тачака дневног реда. Пред одборници ће се наћи предлог Одлуке о завршном… »

Када надође река у селу Липовац шесточлана породица остаје одсечена од света

Глас Западне Србије 14.06.2018
Горњи Милановац - За неверовати је да у години када се више него икада говори о популационој политици у Срба, и када нам села изумиру у Шумадији, да шесточлана породица Трифуновић, из села Липовица, остаје одсечена од света… »

Михајловић: До недеље замена свих табли на ауто-путу

Глас Западне Србије 14.06.2018
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће Коридор 10 бити готов до јесени, а да до краја године очекује да проток возила тим Коридором буде 52 милиона. Она је гостујући… »

Недимовић: Јуче испаљено 1.164 ракета

Глас Западне Србије 14.06.2018
Екипе из локалних самоуправа од јутрос су на терену и процењују штету и целокупно стање на пољопривредном земљишту које је јуче погођено градом, изјавио је данас министар пољопривреде Бранислав Недимовић. Према његовим… »

У Љигу олуја носила мост, проглашено ванредно стање у 9 месних заједница

Глас Западне Србије 14.06.2018
Љиг - Качерски крај задесило је јуче јако невреме које је праћено градом дошло од Букуље и направило велику материјалну штету, рекао је у изјави за Глас западне Србије председник општине Љиг, Драгана Лазаревића… »

Проглашена ванредна ситуација у општини Топола

Глас Западне Србије 14.06.2018
Топола – Олујно невреме праћено градом величине тениске лоптице и ораха погодило је јуче у поподневним сатима општину Топола. Велику штету претрпела су села: Трешњевица, Јарменовци, Крћевац, Липовац, Бор, Митровчић… »

Спортски поздрав Здраво за крај

Глас Западне Србије 14.06.2018
Прељина - Последњи дан у овој школској години ученици млађих разреда Основне школе „Прељина“ су провели у игри, спортском надметању и дружењу. Било је ту малог фудбала, између две ватре, скакање у џаку, полигон… »

Сећање на Александра Јаћимовића

Глас Западне Србије 14.06.2018
Чачак - У суботу 16.јуна.2018. године на терену Спортског центра „Младост“ код градске плаже одржаће се трећи по реду Меморијални турнир у знак сећања на нашег трагично преминулог суграђанина, Александра… »