Извор: Нишке вести архива вести 30.07.2018

И нишки АДВОКАТИ ОБУСТАВИЛИ РАД на недељу дана

Нишке вести 30.07.2018
Адвокатска комора Србије објавила је једнонедељну обуставу рада због убиства адвоката Драгослава Мише Огњановића у Београду. Адвокатска комора Ниш прикључила се протесту, потврђује за Нишке Вести Гордан Пантић… »

МЛАДИ АМБАСАДОРИ : „ЕУ преговори на језику младих“

Нишке вести 30.07.2018
Млади амбасадори позивају средњошколце из Ниша, Крушевца и Новог Пазара да учествују у пројекту “ЕУ преговори на језику младих“ који има за циљ да се директним укључивањем младих у процес истраживања и презентације… »

ДАНАС ЈЕ ОГЊЕНА МАРИЈА: Ништа не радите, а ако баш морате чувајте се огња и громова

Нишке вести 30.07.2018
У народном предању чувају се примери о ватри или громовима који су у вреле празничне дане спалили жито, сено и домове људи који су се огрешили радећи на празник Огњене Марије Сви православни верници данас обележавају… »

ЈКП „Наиссус: Завршени радови у Александра Медведева

Нишке вести 30.07.2018
Јавно комунално предузеће „Наиссус“ завршило је радове на реконструкцији водоводне мреже у нишкој улици Александра Медведева код техничких факултета. Постављена је аутоцистерна за снабдевање водом становника у том делу… »

Ће ги тепамо! (ВИДЕО)

Нишке вести 30.07.2018
„Капитен“ нишког Радничког Риота Нома позвао је МЕРАКЛИЈЕ на реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе која је заказана у четвртак за 21 сат на стадиону Чаир. „Дођите на Чаир да разбијемо Макаби. Ће ги… »

„Пресентатион Скиллс“- радионице за студенте и средњошколце

Нишке вести 30.07.2018
Предавања се бесплатна, изводе се на енглеском језику и отворена су за све заинтересоване средњошколце и студенте, а рок за пријаву је 3. август. Полазници ће имати прилику да се упознају са структуром презентације, методама… »

Анђела и Александра концертне дворане замениле ОБРЕНОВИЋЕВОМ УЛИЦОМ : Љубав према музици деле са Нишлијама

Нишке вести 30.07.2018
Анђела Стојановић и Александра Трифуновић су случајно почеле да свирају у Обреновићевој улици, а њихова појава и музика су привукле пролазнике који све чешће застајкују да чују до краја композицију коју изводе. За њих… »

Аустријски амбасадор: Ниш веома важан град за Аустрију

Нишке вести 30.07.2018
Амбасадор Аустрије у Србији Николаус Лутероти састао се у Градској кући са градоначелником Ниша Дарком Булатовићем и том приликом истакао да је Ниш веома важан град за ту земљу. “О интересовању моје земље за Ниш говори… »

Зумтобел започиње серијску производњу у Нишу

Нишке вести 30.07.2018
Нова фабрика Зумтобел Групе (’Цумтобел Група’) у Нишу је у завршној фази припреме и развоја. Од полагања камена темељца у јулу 2017. године грађевински радови напредују према распореду те је остварен велики напредак у… »

Хотел Партизан у Нишкој Бањи од туристичког бисера до згаришта

Нишке вести 30.07.2018
Ватра је потпуно уништила поткровље и спрат испод, док су ватрогасци успели да сачувају први и други спрат хотела. Према казивањима мештана Нишке Бање, објекат који готово целу деценију није имао госте и безнадежно чекао… »