Novinar koji je oborio niksona udario na Trampa: On pojma nema o svetskim pitanjima, u Beloj kući vlada haos! Kradu mu dokumenta sa stola da ih ne potpiše! (video)

Kurir 05.09.2018
Novinar koji je oborio niksona udario na Trampa: On pojma nema o svetskim pitanjima, u Beloj kući vlada haos! Kradu mu…

VAŠINGTON - Nova knjiga Boba Vudvorda, slavnog novinara Vašington posta koji je učestvovao u otkrivanju afere Votergejt, zbog čega je pao tadašnji predsednik SAD Ričard Nikson, objavio je knjigu "Strah: Tramp u Beloj kući", zasnovanu na svedočenjima insajdera iz administracije koji su aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa opisali kao lidera opasno neupućenog u svetska pitanja, a njegovu Belu kuću kao disfunkcionalnu i razorno zaokupljenu unutrašnjim sporovima.

"Many of the president's senior advisers are extremely concerned with his erratic nature, his relative ignorance, his inability to learn, as well as what they consider his dangerous views," Bob Woodward reports in his new book, "Fear" https://t.co/bj8Y9j8mE5 pic.twitter.com/gaUOl5Tq7U — CBS Evening News (@CBSEveningNews) September 5, 2018 Vudvordova knjiga je zasnovana na stotinama sati intervjua sa ljudima koji su iz prve ruke učestvovali u

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »