Извор: Нишке вести архива вести 30.01.2019

Поседовао дрогу са простора Северне Македоније

Нишке вести 30.01.2019
Сумња се да пронађена дрога потиче са простора Северне Македоније. К.Ј. је, по налогу тужиоца, одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну, пријаву бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу… »

Возачу аутобуса продужен притвор још 30 дана

Нишке вести 30.01.2019
Како су рекли у Основном јавном тужилаштву у Нишу у току је поступак спровођења доказних радњи и тек након окончања тог поступка моћи ће да издају званично саопштење о случају. „Поступак се води под ознаком хитно… »

Промоција књиге „Хрестоматија српског страдања“

Нишке вести 30.01.2019
Друга књига Александра Дикића, Хрестоматија српског страдања, води нас кроз тровековну историју ратова кроз коју је српски народ десеткован. Од 18. до 20. века као по обрасцу понављале су се грешке српске политичке елите… »

Несвакидашњи дан за станаре зграде у улици Мајаковског: Отпао олук, запалила се тераса (Фото)

Нишке вести 30.01.2019
Срећом, када се то десило, на том месту није било аутомобила, нити пешака, па је избегнута несрећа или материјална штета. „Увек ту паркирам свој аутомобил. Срећа па сам десетак минута пре тога отишао на терен и померио… »

ГРАТИС КАРТА: Платите једну, а добићете две улазнице за најгледанију представу „Удај се мушки“

Нишке вести 30.01.2019
Акција важи само за оне који карту купе у просторијама Нишких Вести (Првомајска 2), у петак 01. фебруара у периоду од 8 до 16 часова. Број карата је ограничен, тачније, биће подељено само 30 улазница у оквиру акције. Зато… »

Вратила се из Јордана у Ниш и планира да остане овде

Нишке вести 30.01.2019
„Са очеве стране сам из Јордана, а са мајчине сам одавде. Пошто сам се школовала у хришћанској школи у Јордану, од малена имам навику да славим и муслиманске и хришћанске празнике. Када сам из Ниша отишла у Аман… »

Невероватан подвиг младог нишког писца

Нишке вести 30.01.2019
Прве четири књиге (као серијал за децу), “Патуљци и виле” објавила је наша позната издавачка кућа “Пчелица” из Чачка. Књиге из овог, сада већ популарног серијала, посвећене су годишњим добима, отуд и наслови… »

Сиромашни отплаћују дуг за комуналије на 60 рата

Нишке вести 30.01.2019
Секретар Секретарија за дечију и социјалну заштиту Мирјана Поповић истакла је да ће се корисници социјалне помоћи потписивањем уговора са „Обједињеном наплатом“ обавезати да поред рата за заостали дуг, плаћају и… »

ОТВОРЕН ИНФО ПУЛТ НА НИШКОМ АЕРОДРОМУ: Све информације о Нишу на једном месту

Нишке вести 30.01.2019
“Путници који слете на нишки аеродром, моћи ће, да добију све информације о смештајним капацитетима, историјско-археолошким објектима и локалитетима, музејима, планираним културним, забавним и спортским догађајима у току… »

ЈКП „Паркинг сервис“: Планирани радови

Нишке вести 30.01.2019
Јавно осветљење: * Радови на замени сијалица на територији ГО Црвени Крст, Медијана и Палилула * Уклањање новогодишње декорације Светлећа сигнализација: * Редован обилазак семафорских раскрсница и интервенције Хоризонтална… »