Извор: Морава инфо архива вести 20.02.2019

Прва жртва грипа у Горњем Милановцу

Морава инфо 20.02.2019
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Шездесетогодишња М.П. из Горњег Милановца прва је жртва грипа у тој општили, јавила је вечерас телевизије Телемарк. Она је због погоршаног здравственог стања прошле седмице из милановачке болнице на… »

Обрадовић: Ко призна независно Косово следи му најмање 10 година робије

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Изјава министра спољњих послова Ивице Дачића да је разграничење званична политика Владе Републике Србије по питању КиМ је највећи скандал на српској политичкој сцени у последњих седам година колико траје ова… »

Југовић: Бојкотом чачанске Скупштине Бошко Обрадовић извршио политичко самоубиство

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Бивши потпредседник Покрета социјалиста и члан Грдаског већа Чачка Братислав Југовић оценио је као лош потез Двери и њиховог лидера Бошка Обрадовића да бојкотују седнице чачанске Скупштине. – Бојкот… »

Број породица које су се ове године одлучиле за треће и четврто дете на нивоу из 1982.

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Расправом о приступању града Чачка чланству удружења “Покрет за децу три плус“, настављена је седница Скупштине града, којој ни данас не присуствују одборници опозиције. Представник удружења “Покрет за… »

Петицију да убица Милоша Милеуснића буде осуђен на доживотни затвор потписало 12.000 грађана

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Петицију за увођење доживотног затвора поводом свирепог убиства чачанског студента Милоша Милеуснића до сада је на сајту петиције.24 потписало скоро 12.000 грађана. Организатори петицији наводе да је потребно… »

Извршитељи за један сат посла наплате 47.000 динара

Морава инфо 20.02.2019
Иако је пре две и по године тадашњи министар правде Никола Селаковић ставио свој потпис на нови тарифник којим су значајно смањене накнаде за рад извршитеља, оне су и даље нелогично високе. Како пише лист „Данас“… »

Парезановић: Представници опозиције ни сами не знају зашто бојкотују градску Скупштину

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Повереник СНС у Чачку и народни посланик те странке Марко Парезановић оценио је да представници опозиције ни сами не знају због чега су одлучили на бојкот чачанске Скупштине. Он сматра да су само одборници… »

У јуну два аутоматизована пружна прелаза на територији Чачка

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Директор радне јединице “Инфраструктура“ при ЈП “Железнице Србије” Мирољуб Јефтић изјавио је да ће у наредних неколико месеци у пуној функцији бити неколико реконструисаних пружних прелаза на територији… »

Илија Ђоковић и Алекса Аврамовић у Естонији са репрезентацијом оверавају визу за Мундобаскет

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Експедиција кошаркашке репрезентације Србије отпутовала је рано јутрос за Талин, где ће у четвртак од 18 часова по средњоевропском времену одиграти можда и последњу такмичарску утакмицу у квалификацијама за… »

Пушкић: Дисциплински поступак против Нога вођен по правилима; Ного: Покушај елиминације страначког конкурента

Морава инфо 20.02.2019
ЧАЧАК – Борко Пушкић, председник Извршног одбора Двери изјавио је да је Дисциплинска комисија странке формирана у складу са Статутом и да је дисциплински поступак против Срђана Нога покренут и вођен по правилима. –… »